İlk siparişiniz için ücretsiz kargo!

Reçine melek heykelcikleri Elektronik Şamdan El Sanatları Ev Dekorasyonu Melek Minyatür led mumluk Süsler Düğün Hediyeleri

₺824.82 ₺412.41
( 0 Müşteri yorumları )
Renk:

LED Mum ile: Bu mumluk, ev dekorasyon ihtiyaçlarınızı karşılamak için güzel bir görünüme sahiptir ve masaüstünüzü/komodininizi/mantonuzu/masanızı veya rafınızı süslemek için kullanılabilir.Büyüleyici güzellik / ülke cazibesi / zarif karakter size çok şey getirecek happiness.It oturma odası/sundurma/yatak odası vb.Gibi istediğiniz alanı aydınlatacaktır.

1.【İnsanlara İlham Verin】 Melek Mumlukları, duyguları ifade etmek veya anıları işaretlemek için jestlerle iletişim kurar.Melek heykeli insanları sakin bir şekilde rahatlatabilir, koruyabilir ve ilham verebilir.

Adı: Melek Elektronik Mumluk

2.【Pille Çalışır】 Pille çalışan Melek Mumluk Anıtının LED mumu, sıcak bir ışık yayabilir ve gerçek mumlar gibi yanıp sönebilir.Alevsiz LED mum melek heykelinden çıkarılabilir ve gerçek bir muma konabilir.

Elektronik Mumluk: Melek, insanları sakin bir şekilde iyileştirmek, rahatlatmak, korumak ve ilham vermek için dua eder.Bu zarif mumluk, alevsiz pille çalışan mumlarla reçineden yapılmıştır, düğün Noel kilisesi dekorasyonu için harika bir dekorasyondur.

Özellikler:

Melek Heykeli Mumluk: Pille çalışan alevsiz plastik LED mum ile dua eden melek heykeli/heykeli (dahili 1 x düğme pil).Dua kanatları melek alevsiz mum, dayanıklı ve çevre dostu reçine malzemeden yapılmıştır.Reçine melek heykelcik elektronik mumluk, düğün hediyesi için harika, iyi bir ev dekorasyonudur.

Boyutu: yaklaşık 14 * 16 cm / 5.51*6.30 in

Özellikler:

Malzeme: Reçine

Düğün Hediyesi: Melek bebek alevsiz mumlar, rustik cazibesi ve zarif kişiliği ile size mutluluk getirir.Bu mumluk aile, düğün, yıldönümü, Sevgililer Günü, Cadılar Bayramı, Noel, doğum günü, Eve Taşınma partisi, yeni çiftler için sevimli bir hediye, etc.It dekorasyon için de kullanılabilir ve çeşitli parti etkinlikleri için uygundur.

Daha fazla ürün detayına bakın

3.【Üstün Kalite】 Yüksek kaliteli reçine malzemeden yapılmış, melek kanatları mumluk anıtı dayanıklı ve çevre dostudur, bu da uzun vadede hizmet edebilir.

4.【Geniş Kullanım Alanı】 Dua Eden Melek Mumluğunun başvurabileceği geniş bir kullanım alanı vardır.Tezgahlar, raflar, komodinler, şömineler, çimler, bahçeler vb.İçin kullanabilirsiniz.

Paket içeriği: Alevsiz mum ile 1 x melek heykeli.Alevsiz mum ile bu dua melek heykeli (içinde düğme hücresi ile) aile, düğün, Noel kilisesi için harika, aile, düğün, Noel, kilise, vaftiz ve daha fazlası için harika bir dekorasyon.

1 x Elektronik Mumluk

Ambalaj Listesi:

5.【Harika hediye】 Koruyucu melek mumluk ne kadar harika is.It düğünler, tatiller, Yıldönümleri, yeni eve taşınma partisi, Yeni evliler, Şükran Günü, Anneler Günü ve daha fazlası için mükemmel bir hediye.

Malzeme Reçine
Tarz Avrupa
Şekil Düzensiz
Model Numarası Melek Figürleri Elektronik Şamdan
Kaynak Anakara Çin

0 Bu ürün için yorumlar

Yorum ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız