İlk siparişiniz için ücretsiz kargo!

Günlüğü Çıkartmalar Günlük Yetişkinler Kırtasiye Çıkartmalar Günlük Manzara Yaşam Şeyler Seyahat Çıkartmalar Günlük Scrapbooking

₺182.48 ₺91.24
( 0 Müşteri yorumları )
Renk:

Notlar:

Izin lütfen 0.5 cm/0.20 in hata nedeniyle manuel ölçüm.

3.【Basitçe Değiştirin】 Yetişkinlerin günlük kaydı için günlük çıkartmalarının özelliği, değiştirilmesinin kolay olmasıdır, bunları kullandıktan veya yırttıktan sonra el sanatlarının rengine veya el sanatlarının boyasına zarar vermezler, çok pratiktir

Nedeniyle farklı monitörlerde arasındaki fark, resim öğenin gerçek rengini yansıtmıyor olabilir, anlayabiliyorum umuyoruz.

1. Günlük Çıkartmaları, düz veya kavisli çoğu yüzeye kolayca uygulanabilir, böylece beğendiğiniz el sanatları oluşturabilirsiniz.En sevdiğiniz şeffaf dekoratif çıkartmaları çıkarmanız, filmi çıkarmanız ve istediğiniz yere yapıştırmanız yeterlidir.

2. Günlük Çıkartmaları, cüzdan malzemesi dekorasyonu, kart fotoğrafı dekorasyonu, mücevher kutusu, bardak altlığı, servis tepsisi gibi çalışmalarınızı yapabilir ve DIY mum yapımı ile iyi gidebilir.

Ürün boyutu: yaklaşık 10.5 cm*15 cm / 4.13 * 5.91 inç

4.【Dekorasyon Efektleri】 Benzersiz kişiliğinizi ifade ederken, el sanatlarınızı daha sevimli ve daha güzel hale getirerek iyi bir dekoratif efekt elde etmek için bu vintage Çıkartmaları kullanın.

Özellikler:

Malzeme: PVC + beyaz kart

Daha fazla ürün detayına bakın

5.【Geniş Uygulamalar】 Bilgisayarlar için Günlük kaydı için su bardakları, kamyonlar, çocuk çıkartmaları ve dekoratif Çıkartmalar gibi çeşitli öğelerde yaygın olarak kullanılan bu taşıma çıkartmaları, birden fazla kullanım için mükemmeldir.

2.【Kullanımı Kolay】 Kullanımı kolay kendinden yapışkanlı, soyulabilir ve yapışan tasarımıyla Günlük Kaydı için Estetik Çıkartmalar, istediğiniz hedef alanda temiz ve pürüzsüz bir çıkartma deneyimi sağlar.

1.【Üstün Yapışkanlık】 Bu Günlük Çıkartmaları iyi yapışkanlık sunar, düşmelerinin kolay olmamasını sağlar ve öğeleriniz için mükemmel yapışkanlıkla uzun süre kullanım sağlar.

Ürün Listesi:

Ürün Adı: Günlüklerinde Çıkartmalar

Açıklamalar:

Ürün ağırlığı: yaklaşık 110g

12 * Günlük Kaydı Çıkartmaları

Kaynak Anakara Çin

0 Bu ürün için yorumlar

Yorum ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız