İlk siparişiniz için ücretsiz kargo!

Pirinç kovası dispenseri Pirinç Kovası Dispenseri 6 Izgaraları Toz Geçirmez mutfak tezgahı Çatal Rafları Dolapları Tezgahı Soya

₺1 472.76 ₺736.29
( 0 Müşteri yorumları )
Renk:

Belirleme:

Dönen Izgara Pirinç Kovası benzersiz bir tasarıma sahiptir, kalan pirinç miktarını bir düğmeye basarak kolayca kontrol edebilirsiniz.Sadece saklanması kolay olmakla kalmaz, aynı zamanda dönen ızgara da tazelik sağlar ve önler spoilage.It mutfak depolama için uygundur.

Daha fazla ürün detayına bakın

4.Kullanım Kolaylığı: Bu pirinç kovası, hafif presleme, israfı önleme ve işlemi çok daha basit hale getirme için kullanımı kolay tek tuşla basma özelliği ile tasarlanmıştır.

3.Kolay Organizasyon: Bu çok yönlü mutfak saklama kabında darı, soya fasulyesi, maş fasulyesi, kırmızı fasulye, siyah pirinç ve mısır gibi çeşitli tahılları tutun.Dönen ızgara pirinç kovası, kolay saklama ve organizasyon için tasarlanmıştır.

Ambalaj Listesi:

Tanım:

1 * Dönen ızgara Pirinç Kovası

1.Yeniden Kullanılabilir Malzeme: Bu kullanışlı ve güvenli pirinç kovası, sızıntı yapmayacak sıkıca kapatılmış bir kap sağlayarak PP+PET malzemeden yapılmıştır.Dönebilen 360 tasarımı ve çıkarılabilir kapağı ile hem dayanıklılık hem de rahatlık elde edersiniz.

5.Geniş Bir Kullanıma Girin: Bu pirinç kovası, depolama alanınızı en üst düzeye çıkarmak için dolaplara, dolaplara, çatal bıçak raflarına, tezgahlara, dolaplara ve hatta buzdolaplarına kolayca yerleştirilebilir.

Malzeme: PP + PET

Boyutu: yaklaşık 26.5*25.5*25.7 cm/10.4*9.8*10.1 içinde

2.Sökülebilir Bölme: Pirinç kovamızın şeffaf, sökülebilir bölme ve bölme tasarımı, kalan tanelerin kontrol edilmesini ve temizlenmesini sağlar. breeze.It çeşitli tahıllar için mükemmeldir.

Renk: beyaz, yeşil, gri

Malzeme plastik
Kaynak Anakara Çin
Tarz Modern Tarz

0 Bu ürün için yorumlar

Yorum ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız