İlk siparişiniz için ücretsiz kargo!

Better Homes & Gardens Colton Döşemeli Bank, Siyah Suni Deri

₺14 398.17 ₺6 479.20
( 1 Müşteri yorumları )
Renk:

Yüzyıl ortası modern tasarımından ilham alan Better Homes & Gardens Colton Bench, yaşam alanınıza şık bir katkı sağlar.Konik ahşap ayaklarla eşleştirilmiş borular ve düğmeli püsküllü detaylar, bu bankta çeşitli ev dekor stilleriyle iyi uyum sağlayacağından emin olarak klasik bir görünüm kazandırır.Koyu ahşap lekeli bacakları ve tabanı olan yumuşak krem polyester kumaş veya siyah suni deri yastık arasından seçim yapın.Kolay montaj, bacakların taban çerçevesine takılmasını içerir.Çamur odanız, giriş yolunuz veya oturma odanız için Better Homes & Gardens Colton Bench ile yüzyılın ortalarında şık bir hava alın.

Daha iyi Evler ve Bahçeler Colton Döşemeli Tezgah, Siyah Suni Deri: Yüzyılın ortası modern tasarım Düğmeli püsküllü detaylar Konik masif ahşap ayaklar Siyah suni deri veya krem kumaş olarak mevcuttur Çeşitli ev dekor stilleriyle iyi uyum sağlar Kolay montaj Montajlı boyutlar: 44,1 "G x 18" D x 17,5 " Y Montajlı Ağırlık: 20.2 lbs Paket Boyutları: 45 "x 18.5" x 7.75

Marka Adı OEİNG
Özel Kullanım Ev Taburesi ve Osmanlı
Genel Kullanım Ev Mobilyaları
Görünüm Modern Tarz
Tip Oturma Odası Mobilyaları
Kaynak Anakara Çin

1 Bu ürün için yorumlar

Misafir - 2023-09-15

Şık tezgah!!!! Ahşap renginin koyu bir java lekesi olduğunu söyleyeceğim, web sitesindeki resimde gösterildiği gibi daha açık kahverengi değil. Ama yine de hoşuma gidiyor. Bir alanı uygun bir fiyat noktasında güncellemenin kolay yolu.

Yorum ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız