İlk siparişiniz için ücretsiz kargo!

40.35 " Geniş 3 Kapılar Modern Büfe, Bağlantısız Büfe depolama dolabı Giriş kat dolabı Oturma Odası Ofis için

₺7 526.24 ₺6 698.33
( 0 Müşteri yorumları )
Renk:

【 Modern Tasarım 】Bu büfe, kişisel zevkinize ve iç dekorasyonunuza çok uygun, modern ev stili ,basit çizgiler, minimalizm şekli unsurlarını birleştirir, her eve mükemmel uyum sağlar decor.It konsol dolabı, büfe self servis sunucusu veya zarif bir saklama dolabı olarak kullanılabilir.

Merkezi Raf: 30lbs

Tanım:

【 Seçilen Malzemeler】 Ana Malzeme: Demir + Kömürleşmiş Bambu,titiz işçilikle birleştiğinde, aksesuarlar arasındaki bağlantı kompakttır ve büfe sağlam ve dayanıklıdır.

【 Büyük depolama alanı】 Büfede, gizlilik öğelerini ve eğlence medya öğelerini saklayabilen, oyuncak, giysi, dergi, kırmızı şarap, kase kaşığı vb. Barındırabilen 2 saklama dolabı vardır. tüm nesneleri barındırabilir, alan kullanımı çeşitlidir, oturma odasına, yatak odasına yerleştirilebilir, restoran lamba konumu, çok güzel ve cömert.

Özellikler:

Malzeme: Demir + Kömürleşmiş Bambu

40.35 " Geniş 3 Kapılar Modern Büfe, Bağlantısız Büfe depolama dolabı Giriş kat dolabı Oturma Odası Ofis için

Ürün Boyutu: 40.35 "U x 13.98" G x 31.5 " Y

Montaj Gerekli: Evet

Ağırlık Kapasitesi: Masa üstü: 120lbs

Özellikler:

Rahatınız ve konforunuz için tasarlanmış bir depolama çözümü ile evinizin rahat hissini tamamlayın.Bu büfe, minimalist tarzın yanı sıra, ev dekorasyonundan ziyade güçlü pratiklik sağlayan benzersiz bir açıklama yapmak için sağlam bir yapı ile tasarlanmıştır.Ev koridorunuzu, oturma odanızı veya yatak odanızı, iki katmanlı depolama alanına sahip üç kapılı rahat bir dolapla tamamlayın.Giysileri, günlük ihtiyaçları ve kitapları kapalı dolapta saklarken en sevdiğiniz resimleri, bitkileri veya lambayı geniş üst kısma yerleştirin.

【Montajı ve bakımı kolay】 Basit tasarım montajı çok kolaylaştırır, tüm donanım ve ayrıntılı talimatlar sağlanır ve tezgahın tamamlanması kolaydır.Pürüzsüz yüzeyin temizlenmesi kolaydır ve çok fazla zaman ve emekten tasarruf etmenize yardımcı olabilir.

Renk: Koyu Gri

Genel Kullanım Ev Mobilyaları
Boyut 40.35"L x 13.98"W x 31.5"H
Görünüm Modern Fas
Tarz Minimalist Modern
Kaynak Anakara Çin
Özel Kullanım Oturma Odası Dolabı
Malzeme Demir + Çin köknarı
Cep Telefonu Numarası 1 (dahil) -5 (dahil)
Tip Oturma Odası Mobilyaları

0 Bu ürün için yorumlar

Yorum ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız