İlk siparişiniz için ücretsiz kargo!

Araca monte Standı Kablosuz Şarj Cihazı 10W Araba telefon tutucu Hava Çıkış Tutucu Bilgelik Otomatik Hizalama araba şarjı Telefon Desteği

₺194.83 ₺136.38
( 0 Müşteri yorumları )
Renk:

Çıkış Gücü: 5 W / 7.5 W / 10 W

Kablo uzunluğu: 1m

1 x Çıkış kelepçesi

Montaj Yeri: Havalandırma

【360 Derece Ayarlanabilir Açı】: 360° Küresel mafsal pivotu, herhangi bir yerde kolayca kullanmanıza yardımcı olabilecek birden fazla konum ekledi angle.It sürüş sırasında navigasyonu izlemek için cep telefonunuzu sık sık kullanmanız gerekiyorsa iyi bir seçimdir.

【Şık ve şarj koruması】: Dahili güvenilir akıllı çip ile, Araç telefonu tutucu kablosuz şarj cihazı, aşırı şarj, aşırı akım, kısa devre, sıcaklık kontrolü, kısa devre vb.Gibi telefon için koruma sağlayabilir.

Özellikler:

1 x Yuvarlak fit sürükle

【Araba için Otomatik Sıkma Telefon Tutucusu】: Dahili gelişmiş kızılötesi sensör, tek elle çalıştırmaya izin verir, cep telefonunuzu kablosuz şarj cihazı telefon tutucusunun üzerine koymanız yeterlidir, telefonu otomatik olarak kavrayabilir ve şarj etmeye devam edebilir.Yan taraftaki sensör kısmına dokunduğunuzda telefonunuz otomatik olarak açılır. (Not: Akıllı telefon için şarj ederken araç kablosuz şarj yuvasının ışığı sürekli yanar, şarj etmenize gerek yoksa, şarj kablosunu fişten çekebilir ve ışık kapanır.)

【Case Friendly】: Kablosuz Araç Telefonu Tutucu telefon kılıfları ile telefon için çalışabilir.En fazla kalınlığa sahip cep telefonu kılıfları ile uyumludur 8mm.No metal ve Halkalı telefon kılıfı hariç telefon kılıfını çıkarmanız, doğrudan şarj etmeniz gerekir.

Paket Şunlardır:

1 x Kullanım Kılavuzu

1 x mikro USB şarj kablosu

1 x Kablosuz Araç Şarj Cihazı

Malzeme: ABS

【Araba için 10W Süper Hızlı Şarj Telefon Tutucu】 : Tüm Qi özellikli telefonlarla uyumlu kablosuz araç şarj cihazı.Yeni yükseltilen tasarım, piyasadaki çoğu kablosuz araç şarj cihazından daha hızlı şarj olmasını sağlar.10W çıkış, şarj hızını %40 artırarak şarj başına 30 dakika tasarruf sağlar.

Tanım:

【Süper Kararlılık】: Kablosuz araç şarj cihazı, telefonu sıkıca tutmak için yumuşak bir silikon ped kullanır, böylece engebeli bir yolda sürerken telefon düşmez.Üç taraflı kol kelepçesi telefonu sıkıca yerinde tutabilir ve 30X sabit tutabilir.

Giriş Gerilimi: 5 V / 2A, 9 V / 1.67 A

OEM NUMARASI. kablosuz telefon tutucu şarj cihazı
Çıktı 5 W / 7.5 W / 10 W
Ürün Ağırlığı 0.13kg
Uygulanabilir Modeller 4.7-7.5 inç telefonlar
Giriş Arayüzü Mikro USB
Kablo uzunluğu Mikro USB veri kablosu 1m
Marka Adı AUTOXBERT'İN
Montaj Yeri havalandırma
Harici Test Sertifikası ISO9001
Giriş Voltajı 5 V / 2A, 9 V / 1.67 A
Kaynak Anakara Çin
Özellikler hızlı şarj, Sabitleme kelepçesi, Kablosuz şarj Paneli, 360 dönme ekseni, Emniyet Tokası
Tip Kablosuz Şarj Cihazı Araç Montajı
Malzeme Türü Abs
Öğeler Dahil Araç içi telefon tutucu şarj cihazı, Çıkış kelepçesi, 1 x Kablosuz Araç Şarj Cihazı 1 x Mi, Mikro usb şarj kablosu, Manuel

0 Bu ürün için yorumlar

Yorum ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız