İlk siparişiniz için ücretsiz kargo!

Kirli Temiz Bulaşık Makinesi Mıknatısı Bulaşık Yıkama Mıknatısı Mutfak Mıknatısı Güçlü Mutfak Çevirme Göstergesi Geri Dönüşümlü Çamaşır Makinesi

₺252.31 ₺126.15
( 0 Müşteri yorumları )
Renk:

Stil: resimde gösterildiği gibi

Daha fazla ürün detayına bakın

Belirleme:

3.【3,9 inç Çapında】: Bulaşık Makinesi için Temiz Mıknatısımız süper kullanışlı ve pratiktir.Çünkü kesilmiş ve oyulmuştur.Tabağınızın kirli mi temiz mi olduğunu net bir şekilde öğrenebilirsiniz.

Ambalaj Listesi:

1. Aydınlatma efektleri ve fotoğraflama açıları nedeniyle, üründe bir renk farkı var, lütfen anlayın.

Malzeme: Ahşap

5.【Mükemmel Bir Seçim】: Bu, Ahşap Bulaşık Makinesi Mıknatısını arkadaşlarınıza, ebeveynlerinize hediye olarak göndermeniz için harika bir seçimdir. kids.So şimdi ürünümüzü kullanmaya gelin!

2. Manuel ölçüm nedeniyle, ürün boyutunda bir tolerans vardır.

2.【Dayanıklı Malzeme】: Temiz Kirli Mıknatısımız aileniz için bir zorunluluktur.Bunun nedeni, ürünümüzün oyulmasıdır wood.It arkasında bulaşık makinesine takılabilen güçlü bir mıknatıs vardır.

Boyutu: yaklaşık 10 cm / 3.94 inç

Bulaşık makinesi mıknatısı birçok durum için harika bir hediye!Noel hediyeleri, doğum günü hediyeleri, yıldönümü hediyeleri, Anneler Günü hediyeleri, Babalar Günü hediyeleri, yeni eve taşınma hediyeleri veya sadece bunun için mükemmel!Bu eğlenceli manyetik bulaşık makinesi logosunu dağıtırken birinin yüzüne bir gülümseme getirin!

Notlar:

4.【Kullanımı Kolay】: Kirli Temiz Bulaşık Makinesi Mıknatısı Eğlenceli ve sevimli bulaşık makinesi mıknatısı temiz kir işareti ile bulaşık makinesini kullanmak artık bir angarya değil!Eviniz için kullanışlı bir mutfak organizasyonudur.

1.【Emek Tasarrufu Tasarımı】: Çanağın iç kısmının temiz mi yoksa kirli mi olduğunu belirtmek için açmanıza gerek yoktur.Ve Ahşap Bulaşık Makinesi Mıknatıslarımız zamandan büyük ölçüde tasarruf etmenize yardımcı olabilir.

Tanım:

Bulaşık makinesi mıknatısı *1 adet

Model Numarası Temiz Kirli İşaret
Şekil Dikdörtgen
Malzeme bardak
Tarz Modern Tarz
Kaynak Anakara Çin

0 Bu ürün için yorumlar

Yorum ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız