İlk siparişiniz için ücretsiz kargo!

12 Delik Ocarina Alto C tuşu Flüt Ocarina El Yapımı Ocarina Enstrüman Ocarina 12 Seramik Flauta

₺443.08
( 0 Müşteri yorumları )
Renk:

Kalite Garantisi:

Sadece rekabetçi ürünler satıyoruz.Lütfen ürünlerimizi diğer düşük fiyatlı ürünlerle karşılaştırmayın, her ürün depodan önce 4 katın üzerinde profesyonel müzisyen tarafından ses kontrol edilecektir, niteliksiz ürünleri alıcılara göndermeyeceğiz, lütfen satın almaktan çekinmeyin, ne için ödeme yaparsınız!

Alıcı olarak görüş ve önerilerinize büyük değer veriyoruz, mevcut en olumlu geri bildirimi almak için elimizden geleni yapacağız.ürünlerimizi herhangi bir nedenle beğenmezseniz, lütfen bize geri bildiriminizi göndermekten çekinmeyin, çok takdir edeceğiz!Nötr veya olumsuz geribildirimden ayrılmadan önce lütfen doğrudan benimle iletişime geçin!

vokal aralığı: soprano ocarina, alto ocarina, bas ocarina'ya ayrılmıştır.soprano ocarina, kuşlar şarkı söylerken, alto ocarina yumuşak ve dolu, bas ocarina yuvarlak ve derin.Kişisel tercihlerinize göre seçim yapın, genel konuşma, C tuşu ocarina sıklıkla kullanılır, ardından G ve F tuşu kullanılır.

6 Delik ve 12 delik ocarina vardır.Şekillerde farklıdırlar, ancak en büyük fark farklı ses aralığıdır, 6 delikli ocarina çapraz parmak kullanarak 10 derece ses çıkarabilir, bazı basit melodileri çalabilir. 12 delikli ocarina, uygun parmak kullanarak 13 derece ses çıkarabilir, şarkıların çoğunu çalabilir.

Dönüşler:

Zelda 12 Delik Ocarina Alto C tuşu Flüt Ocarina El Yapımı Ocarina Enstrüman Ocarina Zelda 12 Seramik Flauta

Öğeleri herhangi bir nedenle aldıktan sonra 15 gün içinde iade ederseniz size iade edeceğiz.Ancak, alıcı iade edilen ürünlerin orijinal koşullarında olduğundan emin olmalıdır.Öğeler iade edildiğinde hasar görür veya kaybolursa, alıcı bu tür hasar veya kayıplardan sorumlu olacak ve alıcıya tam bir geri ödeme yapmayacağız.Alıcı, hasar veya kayıp maliyetini telafi etmek için lojistik şirketine bir talepte bulunmaya çalışmalıdır.

Alıcı, öğeleri iade etmek için nakliye ücretlerinden sorumlu olacaktır.

Geri bildirim:

Ocarina nispeten "müzik aleti öğrenmek için beş dakika" olarak adlandırılan bir tür basit üflemeli çalgıdır, müzik bilgisini anlamıyorsanız 6 delikli ocarina'dan öğrenebilirsiniz.

Zelda 12 Delik Ocarina Alto C tuşu Flüt Ocarina El Yapımı Ocarina Enstrüman Ocarina 12 Seramik Flauta

Her gönderide yüksek kaliteli ürünler ve doğru paketleme sağlamak için profesyonel QC ekibimiz var.Müzik aletlerimizin doğru ton, çekici ses, pürüzsüz performans ve zarif görünüme sahip olduğundan eminiz.Her ürün göndermeden önce kontrol edilecek ve test edilecektir, bu nedenle size kaliteli ancak fiyatı düşük bir ürün sunacağız, bizden memnun bir ürün alacağınızı düşünüyoruz.

Ocarina'nın fiyatı üretim ve proses zorluğuna göre yapılır, ocarina çömlek kili ile yapılır, elle yoğrulur ve daha sonra kavrulur, yapılması zordur ve tune.In yanma kavurma işlemi, sıcaklığın iyi kontrol edilmemesi nedeniyle, bazılarının değiştirilmesi kolaydır,bu da yol açar başarıya ulaşmamak için, maliyet artacaktır.Ayrıca ocarina yavaş hızda el yapımıdır, bu nedenle manuel ocarina'nın fiyatı o kadar ucuz olmayacaktır.

Gövde Malzemesi Seramik
E Mekanizması No
Kaynak Anakara Çin
Ton C
Anahtar Malzeme Seramik
Yüzey Malzemesi Seramik
Delik Tasarımı Açık
Delik Sayısı 12 delik
Model Numarası Ocarina'nın
Marka Adı SevenAngel

0 Bu ürün için yorumlar

Yorum ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız