İlk siparişiniz için ücretsiz kargo!

Tuya Bilgisayar Güç Sıfırlama Anahtarı PCIE Kartı + Anten Akıllı WiFi masaüstü bilgisayar için APP Uzaktan Kumanda Google Ev için 20CM

₺276.42 ₺163.00
( 0 Müşteri yorumları )
Renk:

Farklı partiler, ürün görünümü ve rengi farklı olabilir, kullanımı etkilemez

Wifi + Bluetooth Bağlantısı: Wifi bağlantısı kesildiğinde, bilgisayarınızı bluetooth bağlantısı üzerinden Tuya Uygulamasında hala kontrol edebilirsiniz, herhangi bir kuruluma gerek yoktur.Ses Kontrolü: Alexa Echo, Google Ev Asistanı, Yandex Alice ile çalışın.

Sadece yukarıdaki paket içeriği, diğer ürünler dahil değildir.

Bağlantı ağı: 2.4 G Wİ-Fİ

Güç kaynağı modu: PCIE güç kaynağı

Malzeme: PCB

Not: ışık yansıması ve farklı görüntüler, resimdeki öğenin renginin gerçek şeyden biraz farklı olmasına neden olabilir.Izin verilen ölçüm hatası +/- 1-3cm.

Boyutu: Hat uzunluğu: 20 cm

Paket içeriği:

1 x PCIE Kartı (Antenli)

Zamanlayıcı ve Zamanlama: Bilgisayarı açmak/kapatmak için bir zamanlayıcı ayarlayın veya bilgisayarı açmak/kapatmak için haftalık bir program yapın, bilgisayarınızı otomatikleştirin.Sıfırlama ve Zorla Sıfırlama: Sadece "Güç açma / kapama" işlevi değil, aynı zamanda "Sıfırlama ve Zorla Dinlenme" işlevini de destekler, bilgisayar sisteminize zarar vermekten kaçının.

Kolay Kurulum: Standart PCIe portu, çoğu masaüstü bilgisayarla çalışır.Kullanmak için yükleyin, herhangi bir sürücüye gerek yok software.It sadece masaüstü bilgisayar için.Tuya App Uzaktan Kumandası: Bilgisayarınızı istediğiniz zaman, istediğiniz yerde Tuya Uygulamasında kontrol edin.

Renk: siyah

Uygulama kapsamı: Masaüstü bilgisayar

Marka Adı Hayırname_null
Tip Güç Kablosu
Kaynak Anakara Çin

0 Bu ürün için yorumlar

Yorum ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız