İlk siparişiniz için ücretsiz kargo!

100 % Marka yeni mavi Kaporta kiti için KAWASAKI Nınja ZX12R 02 03 04 05 ZX 12R 2002 2005 ZX-12R 02-05 2002-2005 vücut kiti

₺10 214.83 ₺8 580.42
( 0 Müşteri yorumları )
Renk:

. Durum: Yeni ve hiç kurulmamış Deneyimli veya profesyoneller tarafından kurulmalıdır.

. Uyumludur ve şu anda bisikletinizde bulunan diğer OEM fabrika karoseri ile değişecektir .

Ürün Resimleri

. Satış sonrası yarış özel boyalı

Biz EMS tarafından gemi olacak HK, EMS SG veya EMS CN,. EMS tarafından öğeyi almak için 5 ila 7 gün sürer.Şu anda aşağıdaki ülkelere teslimat yapıyoruz( ücret ücretsizdir):

. Bu kiti özelleştirebiliriz (renkleri değiştirebilir,istediğiniz gibi çıkartma veya çıkartma ekleyebilir/sağlayabiliriz.) ücretsiz.Depo kapağına veya arka koltuk kaputuna ihtiyacınız varsa (resimde gösterilmemiştir),ödeme yapmadan önce lütfen bizimle iletişime geçin,gösterilmeyen bu 2 öğenin ekstra ücrete ihtiyacı vardır .

. orijinal kaplamalarla %95 ila %98 aynı

Dış görünüşünüze yepyeni bir boyut katmak istiyorsanız, Yes2yeah'daki Vücut Kitleri cevaptır!"Günlük" motosikletinizi kalıcı bir izlenim bırakan özelleştirilmiş bir sürüşe dönüştüren bir Gövde Kiti bulmanıza yardımcı olacağız.Tüm Vücut Kitlerimiz, yıllardır oyunda olan mükemmel tasarımcılardan geliyor ve bize kimsenin rekabet edemeyeceği kalitede bir avantaj sağlıyor.En önemli olan mükemmel uyumu ve bitişi sağlamak için hassas bir fabrika eşleştirme boyama sistemi ile birlikte yalnızca ABS plastik kullanılır.Herkesin saygı duyduğu rafine, özel bir varlıkla sürün.Modeliniz için bir Gövde Kiti ilk adımdır.

Geri bildirim

Nakliye

ürün açıklaması

Yüksek Kaliteli Motosiklet Kaporta Kitlerimiz önceden delinmiş ve boyamaya hazır olarak gelir.Bu komple kit, özel modeliniz için gerekli tüm plastiklerle birlikte gelir.Sert ABS plastik kaplamanın takılması kolaydır ve bisikletinize anında yeni bir görünüm kazandırır.Bu, bisikletinize güncellenmiş bir dokunuş getirmenin ucuz, hızlı ve kolay bir yoludur .

Olumlu geri bildiriminiz için teşekkür ederiz.

. Normalde Tüm Kaporta kitleri, ödemeniz geldikten sonra fabrikamızda hazırlanmak için yaklaşık 8 iş gününe ihtiyaç duyacaktır .

. Fitment: tüm KAWASAKİ Ninja ZX12R 2002-2005 Fairing Kitleri için Uyar

Mağazamızı ziyaret ettiğiniz için çok teşekkür ederiz!İyi günler

. Marka: Yeni Satış Sonrası kaporta Seti

ABS Plastik KAWASAKİ Ninja ZX12R 2002-2005 + 2 Hediyeler

Siz değerli müşterilerimize değer veriyoruz ve her zaman size yardımcı olmaya çalışacağız.

Lütfen bize herhangi bir sorunu çözme fırsatı verin.Sahip olabileceğiniz endişeleri ve hayal kırıklıklarını anlıyoruz ve sorunları çözmek için elimizden gelenin en iyisini yapacağız

. %100 daha uzun ömür sağlamak için yüksek kaliteli ABS plastikten (PVC değil) yapılmıştır

ABD, KANADA Avustralya, Yeni Zelanda, ispanya, Yunanistan, Portekiz, Fransa, İsviçre, Avusturya, Almanya, İngiltere, irlanda, Belçika, Danimarka, Norveç, isveç,Finlandiya, Polonya, Romanya,Güney Kore,Japonya,Singapur,Malezya,Filipinler,italya, Rusya vb.ülkeleriniz yukarıda listelenmemişse, sipariş de verebilirsiniz .

Paketleme

. Malzeme: Yüksek Kaliteli ABS Plastik

. Özellikler: Önceden Delinmiş ve Özel Boyaya Hazır

Geribildirimdeki yüksek hacim nedeniyle, sistemimiz olumlu geribildirim aldıktan sonra sizin için olumlu geribildirim bırakacak şekilde tasarlanmıştır.

. Komple Set İçerir: Bu, yukarıda gösterilen resimler gibi eksiksiz bir settir ve kaporta, gösterilen resimler gibi tamamen yapılmıştır.

Herhangi bir olumsuz geribildirimden ayrılmadan veya sitede herhangi bir anlaşmazlık açmadan önce lütfen bize e-posta gönderin .Biz sorunu çözmek için yardımcı olacaktır.

Kalıplama Enjeksiyon
Motosiklet Yapmak Kawasaki
Malzeme Türü Abs
Marka Adı KHSMOTO'NUN
Boyalı Evet
Kaynak Anakara Çin

0 Bu ürün için yorumlar

Yorum ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız