İlk siparişiniz için ücretsiz kargo!

Oyun Masası 60 İnç Büyük Manuel Yüksekliği Ayarlanabilir Siyah oyun bilgisayarı Masası, Ev Ofis Ayakta Masa Uzun Bilgisayar Sağlam E

₺36 226.13 ₺28 980.94
( 0 Müşteri yorumları )
Renk:

❤ ️ [Hızlı Yanıt Müşteri Hizmetleri ] Verimlilik ve meslek, her müşteriye olan bağlılığımızdır ve her siparişin 30 günlük risksiz garantisi vardır.Herhangi bir sorunuz varsa, lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.

❤ ️ [Ne elde edersiniz ] Organize Yüksekliği Ayarlanabilir Oyun Bilgisayarı Masası, Mouse pad, Kurulum aracı, Kurulum talimat kağıdı.Hoş geldiniz rehberi, endişesiz 24 aylık garantimiz ve güler yüzlü müşteri hizmetlerimiz.Aynı pakette iki masa paneli ayrılmıştır.

❤ ️ [Yüksekliği Ayarlanabilir Oyun Masası] 60 inç Büyük oyun bilgisayarı Masası En rahat duruşa uyan 5 Seviyeli Manuel Kaldırma ile yüksekliği ayarlanabilir.24\\'\\' ila 32\\'\\'arasında kaldırabilirsiniz.

❤ ️ [Bt'nin Organize Avantajı] 100'den fazla ekip, lider teknolojimizde uzmanlığa sahiptir.Yüksekliği Ayarlanabilen Oyun Bilgisayarı Masası, sizin ve aileniz için tam koruma sağlayan CARB sertifikasını geçmiştir.

❤ ️ [Oyun / Ofis Masası için Uyumlu] En sağlam, geniş yüzeyli ve 60 inç yüksekliğinde Ayarlanabilir Oyun Masasından biri.Hassas montaj ile maksimum yükü destekleyen yaklaşık 3 monitör veya 165 lbs sağlar.

Malzeme Kâğıt
Kaynak Anakara Çin

0 Bu ürün için yorumlar

Yorum ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız