İlk siparişiniz için ücretsiz kargo!

Bal Çalkalayıcı Arıcılık Araçları Paslanmaz Çelik Bal Çıkarıcı Üç Çerçeve Manuel Bal Çalkalayıcı Bal Toplayıcı

₺3 138.04 ₺2 165.26
( 0 Müşteri yorumları )
Renk:

Ağırlık: 13kg

1. Adresiniz uzak bir bölgeye aitse, ek bir 40,00 ABD doları ödemeniz veya başka bir nakliye yöntemi seçmek için bizimle iletişime geçmeniz gerekir.

Adı: Paslanmaz çelik manuel bal çıkarıcı

Malzeme: Paslanmaz çelik

Not: 1. "Satıcının nakliye yöntemini" seçerseniz, lütfen bu nakliye ücretinin yalnızca bazı ülkeler / bölgeler için geçerli olduğunu unutmayın, bu nedenle ödeme yaptıktan sonra lütfen bizimle iletişime geçin ve sizinle onaylayacağız.

Ambalaj boyutu: 41 * 40 * 76 cm

5. Çalışma saatlerimiz: 9: 00-18: 30 Pekin time.In bu arada, mesajınıza derhal cevap vereceğiz.Mola sırasında mesajınıza cevap veremeyebiliriz, lütfen anlayın.Biz 24 saat içinde size cevap verecektir.Lütfen satın almadan önce aşağıdaki ipuçlarını okuyun.

Bal Çalkalayıcı Arıcılık Araçları Paslanmaz Çelik Bal Çıkarıcı Üç Çerçeve Manuel Bal Çalkalayıcı Bal Toplayıcı

3. Çalışma saatlerimiz: 9: 00-18: 30 Pekin time.In bu arada, mesajınıza derhal cevap vereceğiz.Mola sırasında mesajınıza cevap veremeyebiliriz, lütfen anlayın.Biz 24 saat içinde size cevap verecektir.

Eğer bir Rus müşterisiyseniz, size paketi EMS ile göndereceğiz. (Gümrükleme ve vergiler dahil).Süre yaklaşık 30 gündür. (Adresiniz uzak bir bölgede ise, yaklaşık 55 gün sürecektir)

2. Lütfen vergileri ödeyin ve paket yerel gümrüklere ulaştıktan sonra paketi alın.Herhangi bir gümrük vergisi ve ithalat vergisinden sorumlu değiliz.

Bir AB ülkesinde müşteriyseniz, "satıcı tarafından özelleştirilmiş" bu yöntem demiryolu ve UPS ile yaklaşık 60 gündür. (Gümrükleme ve vergi dahil)

3. DHL, FEDEX, TNT, UPS, ems'yi seçerseniz, uluslararası ekspres teslimatı düzenlemenize ve doğrudan adresinize teslim etmenize yardımcı olacağız (kapıdan kapıya servis)!Mallar kurye ile teslim edilirse, alıcının yalnızca varışta vergi ödemesi gerekir.

Modeli: EX-003C

2. Parsel yerel gümrüklerinize ulaştığında, lütfen vergiyi ödeyin ve parseli alın.Biz herhangi bir gümrük vergileri veya ithalat vergileri.Gümrük alıcının nedenlerinden dolayı başarısız olursa ve mallar iade edilir veya imha edilirse, herhangi bir para iade etmeyeceğiz.

4. İmzalamadan önce, iyi durumda olduğundan emin olmak için paketi kontrol etmeli ve ardından imzalamalısınız.Paket hasar görürse, lütfen bir fotoğraf çekin, ardından hemen nakliye şirketine şikayette bulunun, şikayet numarasını hatırlayın ve sonra benimle iletişime geçin, kesinlikle size yardımcı olacağız.

Gerilim (V) Diğer
Aksesuarlar Kilitleme Kapağı
Kaynak Anakara Çin
Malzeme Paslanmaz Çelik
İsim Paslanmaz çelik manuel bal çıkarıcı
Model Numarası EX-003C
Ağırlık 13kg
Ambalaj boyutu 41 * 40 * 76 cm
işlev Karıştırma
Güç (W) Diğer
Marka Adı CJHZYG'NIN sohbeti

0 Bu ürün için yorumlar

Yorum ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız