İlk siparişiniz için ücretsiz kargo!

Paslanmaz Çelik burger presi, Tip burger presi için Ahşap Saplı Düz Üst Izgara Pişirme, Izgara Aksesuarları Biftek Yapımı için

₺435.95 ₺348.76
( 0 Müşteri yorumları )
Renk:

Geri bildirim:

Boyutu: resimde gösterildiği gibi

5. Sipariş tamamlandıktan sonra 15 gün içinde iade ve iadeleri kabul ediyoruz, lütfen bizimle iletişime geçin.

Malzeme: Paslanmaz çelik

2.Aldığınız ürünler hasar görmüşse veya yanlış stiller varsa, lütfen önce herhangi bir olumsuz geri bildirim bırakmayın, lütfen bizimle iletişime geçin, bununla ilgileneceğiz ve en iyi çözümleri çözeceğiz, memnuniyetiniz daha iyisini yapma hareketimizdir.

1.Ürünlerimizden ve hizmetlerimizden memnunsanız lütfen 5 yıldızlı geribildirim bırakın, takdir edeceğiz (Açıklandığı gibi öğe 5 yıldız, iletişim 5 yıldız, nakliye süresi 5 yıldız).

Damla nakliye ve toptan:

1: [Paslanmaz Çelik Malzeme] Paslanmaz çelik malzeme, pas geçirmez ve temizlenmesi kolaydır.Ürünle birlikte verilen tek parça yuvarlak ve kare paslanmaz çelik kulplar, daha fazla dayanıklılık ve güvenlik için cilalanmıştır ve ölü noktalar olmadan temizlenmesi kolaydır. 2: 【Daha iyi bir pişirme işleminin keyfini çıkarın】 Pişirme becerilerinizi geliştirmek için gelişmiş araçlar.Yiyecekleri basınçlandırmak için paslanmaz çelik bir burger makinesi kullanabilirsiniz, böylece ısıyı daha iyi emer ve daha hızlı pişerken, sağlıklı pişirmeye düz tabanlı bir spatula veya elle şekillendirmeden daha kolay benzersiz bir lezzet katar. 3: 【Temizlemesi Kolay】 Yüksek kaliteli 304 paslanmaz çelikten yapılmış, ılık suda durulanması kolaydır. 4: 【Çok Fonksiyonlu】 Burger presi, köftelerin, dilimlenmiş ekmeğin ve peynirin verimli pişirilmesi için tasarlanmıştır.Sadece yiyeceğe lezzet vermekle kalmaz, aynı zamanda pişirme süresini de kısaltır. 5: [Çok Fonksiyonlu Burger Makinesi Açık ızgara] Burger makinemiz ızgaralar, ızgara tavaları, tavalar vb.İçin uygundur.Burger yapımcısını her zaman, her yerde açık havada ve içeride yemek pişirmek için kullanabilirsiniz. 6: 【Rahat Ahşap Sap】 Burger pres, rahat ve serin olan ergonomik bir ahşap sapa sahiptir, sapa ısı transfer hızını azaltır ve ellerinizi yakmaz.Belirleme:

1. Ödeme alındıktan sonra genellikle 24 saat içinde siparişlere devam edeceğiz.

Renk: Gümüş

3. Önerilen gönderiler: Bluegold.com.tr standart nakliye-daha kararlı, daha güvenli, daha hızlı

2. Toptan satış için en iyi fiyatı sunacağız ve en iyi gönderiyi önereceğiz.

4.Biz de DHL, UPS, EMS vb gibi ekspres nakliye sunuyoruz, acilen ihtiyacınız varsa veya miktar büyükse lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.

1. Dünyanın her yerine gemi bırakıyoruz, herhangi bir sorunuz veya endişeniz varsa lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.

2. Çin post olağan küçük paket artı ve Çin post kayıtlı hava posta tahmini 15-60 gün sürer.

Ambalaj içerir: 1 adet

Renk Gümüş
Malzeme Paslanmaz Çelik
Kaynak Anakara Çin
Ambalaj İçerir 1ADET
Boyut As the picture shows
Tip Düz üst ızgara pişirme için Ahşap saplı Burger Presi Yazın
Öğe Paslanmaz Çelik Burger Presi

0 Bu ürün için yorumlar

Yorum ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız