İlk siparişiniz için ücretsiz kargo!

KYMCO AK550 AK 550 moto rcycle Egzoz Sistemi Catalyti Kaçış Modifiye Ön Orta Bağlantı Borusu Bağlantı Borusu Moto Susturucu

₺2 309.16 ₺1 731.82
( 0 Müşteri yorumları )
Renk:

pas yok, korozyon yok.

Malzeme: Paslanmaz Çelik

- Moda tasarım stili, sürüşlerinizi süslemek için harika bir aksesuar.

100 % yepyeni, hiç kurulmamış, yüksek kalite maksimum çıkış performansı için toplam ağırlığı azaltır Dayanıklı ve kaliteli.

Tipi: KYMCO İçin AK550 AK 550

Vergi ve ücret hakkında: 1. Varsa ithalat vergileri, vergiler ve diğer ücretler (Teslimat Dışı Alan/Remoto Alanı için ek ücretler gibi) ürün fiyatına veya nakliye ücretine dahil değildir.Bu masraflar alıcının sorumluluklarıdır. 2. Gerekirse Gümrükleme için lütfen nakliye taşıyıcısıyla işbirliği yapın.Transit süresine söz verdiğimizde, varış yerindeki gümrükleme ile ilgili herhangi bir gecikme dikkate alınmaz. 3. Tüm parçalar sevkiyat öncesi kontrol edilir ve yepyeni ve iyi durumdadır.Tüm parçalar uygun şekilde paketlenmiştir.Lütfen imzalamadan önce kontrol etmek için kutuyu açın. 4. Herhangi bir yarış parçası için garanti yoktur. 5. Yarış parçaları profesyonel bir tamirci tarafından kurulmalıdır.Nakliye hakkında: normal şartlar altında, biz başarılı ödeme sonra 24 saat içinde gemi olacak, herhangi bir soru pls bize ulaşın!

YENİ mağazamıza hoşgeldiniz!

Biz Çin'de bir toptancı ve perakendeci, istediğiniz herhangi bir sipariş karıştırabilirsiniz, miktar büyükse, indirim almak için lütfen bizimle iletişime geçin!

KYMCO AK550 AK 550 moto rcycle Egzoz Sistemi Catalyti Kaçış Modifiye Ön Orta Bağlantı Borusu Bağlantı Borusu Moto Susturucu

Sipariş vermeden önce lütfen bu parçanın motosikletinize uygun olduğundan emin olun.

Ürün Ağırlığı 2.5kg
Malzeme Türü Paslanmaz Çelik
Ürün Uzunluğu 0inch
Özel Özellikler motosiklet egzoz sistemi
Model Adı KYMCO AK550 Motosiklet Egzoz Ön Bağlantı Borusu
Harici Test Sertifikası ISO9001
Kaynak Anakara Çin
Marka Adı Yangın MEŞALESİ
Ürün Çapı 0inch
Ürün Yüksekliği 0inch
Ürün Genişliği 0inch

0 Bu ürün için yorumlar

Yorum ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız