İlk siparişiniz için ücretsiz kargo!

Kemimoto UTV 2 Parçalı Kombinasyon Plastik Sert Spor Çatı Paneli #715002902 Can-am Maverick X3 ile uyumlu (2 Kapı)

₺9 946.70 ₺5 968.02
( 0 Müşteri yorumları )
Renk:

Ön Çatı Paneli x1

Paket içeriği: 2 parçalı tasarım

● Çok Yönlü Tasarım: 2 parçalı tavan üstü, tam korumaya veya güneşlik olarak kullanılmak üzere arka bölümü çıkarma seçeneğine olanak tanır ve özel ihtiyaçlarınızı karşılar.

Malzeme: Polipropilen

Kurulum: Bolt-on kurulum, hiçbir sondaj gerekli

Bu öğe lisanslı bir Honda/Yamaha/Polaris/Can Am/Kawasaki / CF Moto / BRP ürünü değildir.Sahiplik iddiasında bulunmuyoruz ve Honda/Yamaha/Polaris/Can Am/Kawasaki/CF Moto/BRP ile hiçbir ilişkimiz yok.Herhangi bir Honda / Yamaha / Polaris / Can Am / Kawasaki / CF Moto / BRP telif hakkı ve ticari markası ilgili sahiplerine aittir.Özellikle bu şekilde tanımlanmadıkça, üçüncü taraf ticari markaları kullanımımız, Honda/Yamaha/Polaris/Can Am/Kawasaki/CF Moto/BRP ile aramızda herhangi bir ilişki, sponsorluk veya onay olduğunu göstermez.Tarafımızdan (veya şirket adımızdan) (veya satıcıdan) üçüncü taraf ticari markalarına yapılan atıflar, ilgili üçüncü tarafın mallarını tanımlamaktır ve ticari marka yasası uyarınca aday adil kullanım olarak kabul edilecektir.

Durum: Satış sonrası Yepyeni

Belirleme:

OE Numarası: 715002902

● Mükemmel Koruma: Yüksek yoğunluklu polietilenden üretilen bu tavan üstü, Maverick X3'ünüz için dayanıklı ve güvenilir koruma sağlar ve sizi her türlü hava koşulunda güvende tutar.

** Yasal Uyarı:

● Üstün Kalite: OEM parçaların kalitesine uyan polipropilen malzemeden üretilen bu tavan üstü, mükemmel darbe dayanımı ve yüksek sıcaklık dayanıklılığı sunan, dayanacak şekilde üretilmiştir.

Renk: Siyah

Can-am Maverick X3 ile uyumlu (2 Kapı)

Özellikler:

1 takım Aksesuarları

** Uyarı: KEMİMOTO parçaları, Polaris Industries, BRP, HONDA, YAMAHA dahil olmak üzere parçalarının uygun olduğu markalar tarafından desteklenmez veya desteklenmez veya bunlarla bağlantılı değildir.

● Geliştirilmiş Uyumluluk: Maverick X3 2 kapılı modeller için özel olarak tasarlanmış bu tavan üstü, ön camla sorunsuz bir şekilde çalışarak engelsiz görünürlük sağlar.

Arka Çatı Paneli x1

Paket içeriği:

● Kolay Kurulum: Birlikte verilen donanım ve talimatlarla kurulum bir esinti.Sorunsuz bir işlem sağlamak için herhangi bir delme gerektirmeden mevcut deliklere cıvatalayın.

● Etkili Kalkan: Bu güvenilir tavan üstü ile yağmur, kar ve sert güneş ışığından korunmanın tadını çıkarırken kir, çamur ve tozu uzak tutun.

Koşul Satış sonrası Yepyeni
Renk Siyah
ATV Marka / Model için Can-Am
Ürün Uzunluğu 53cm
OE Numarası 715002902
Kaynak Anakara Çin
Malzeme Türü plastik
Marka Adı Kemimoto'nun
Ürün Ağırlığı 7.1kg
İle uyumlu Can-am Maverick X3'ün
Ürün Genişliği 12cm
Ürün Yüksekliği 134cm

0 Bu ürün için yorumlar

Yorum ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız