İlk siparişiniz için ücretsiz kargo!

Hız göstergesi İçin Uygun LX250ATV / LX200ATV / LX200-M / LONCIN250ATV

₺2 272.51
( 0 Müşteri yorumları )
Renk:

İade veya Değişim

1.Geri dönüşe ihtiyacınız varsa lütfen 30 gün içinde e-posta ile bizimle iletişime geçin.

1. Amacımız bizimle keyifli bir alışveriş deneyimine sahip olduğunuzdan emin olmaktır.

2.İade edilen ürün orijinal durumda olmalı, size söylediğimiz adrese geri gönderilmelidir.

1.Bunları kullanabileceğinizi onaylamazsanız satın almayın, uygun olup olmadıklarını kontrol etmek için bizden ayrıntılı bilgi isteyin.

2.Öğeyi resimlerle aynı şekilde alacaksınız.belki çekim sırasında ışık olarak renk üzerinde bazı farklılıklar.

1. Parçaları sadece Bluegold.com.tr'in adresine gönderiyoruz, lütfen Bluegold.com.tr'teki adresinizin satın almadan önce gönderim adresinizle eşleştiğinden emin olun.

2. yedek parça ve hizmetten memnunsanız, yorumunuz iş başarımız için çok önemlidir, lütfen bize olumlu bir geri bildirim bırakmak için bir dakikanızı ayırın

3.İthalat vergileri, vergiler ve harçlar ürüne dahil değildir price.It bu, malları almak istiyorsanız nakliye şirketinin bu ücretleri sizden alacağı anlamına gelir.Ve alıcı bu masrafları ödemeyi reddettiği için paketi almazsa geri ödeme yapmayacağız.

Alipay ,Batı Birliği , T / T ödeme koşullarını kabul ediyoruz .Bu site yalnızca Alipay'i destekler, başka koşulları beğendiyseniz daha fazla bilgi almak için bizimle iletişime geçin.

3.Satın alma fiyatı iade edilecektir, ancak alıcılar yanlışlıkla ürün satın alırsa nakliye ücreti iade edilmez, alıcılar iade nakliye ücretini karşılamalıdır .

3. yedek parçalardan memnun değilseniz.lütfen bize sorunları çözme fırsatı verin.sahip olabileceğiniz endişeleri ve hayal kırıklıklarını anlıyoruz ve sorunları çözmek için elimizden gelenin en iyisini yapacağız

Geri bildirim

4.Alıcılar, yanlış ürünler gönderdiysek, nakliye şirketi tarafından kaçırılan paket , kötü kalite veya ürünler nakliye sırasında kırılırsa(ürünlerin ve paketlerin net resimlerini gerektirir), nakliye ücretini dahil etmek veya ürünleri ücretsiz olarak değiştirmek için tam bir geri ödeme talep edebilir.

2. Paketinizi hızlı ve doğru bir şekilde teslim etmek için, ödeme yaparken lütfen bize cep telefonu numaranızı bırakın

ödeme koşulları

Satın Almadan Önce uyarı

Nakliye şartları

3. size en güvenilir,uygun fiyatlı nakliye hizmetini sunmak için elimizden gelenin en iyisini yapıyoruz, ancak bazı zamanlar Uluslararası Ekspres kurye şirketine ve yerel gümrük politikasına oldukça bağlıdır, parçaları zamanında almazsanız, pls daha fazla yardım için hemen bizimle iletişime geçin, anlayışınız için teşekkür ederiz

Ağırlık 200
Maksimum Güç 20
Maksimum Tork 25
Silindir Sayısı 1
Kaynak Anakara Çin
Dingil mesafesi 20
Başlangıç Modu E
Yer değiştirme 200
Model Adı LX250ATV/LX200ATV / LX200-M / LONCIN250ATV
İnme 4
Yakıt Deposu Kapasitesi 5

0 Bu ürün için yorumlar

Yorum ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız