İlk siparişiniz için ücretsiz kargo!

Bykski Mühür Hava sızdırmazlık test Cihazı Su Soğutma Test Cihazı sızdırmaz Test Etmek İçin Döngü, Blokları Ekipmanları Sızıntı, B-DTH-K40-V3

₺694.62 ₺625.18
( 1 Müşteri yorumları )
Renk:

saat yönünde.

2. Kurulum yönü bağımsız olarak seçilebilir.Cihazın olası hasar görmesini önlemek için lütfen güvenli çalışmaya dikkat edin.

Kurulum tamamlandıktan sonra tüm su soğutma sisteminin sızdırmazlığını kontrol edin (su boruları ve derzlerinde gevşeklik olabileceğinden, her bir derzin ve boru gövdesinin sızdırmazlığını tekrar onaylamanız gerekir)

2. Test yöntemi: Gaz ölçüm ekipmanı su soğutma sistemine bağlandıktan sonra, barometre işaretçisi 0,3 bas ile 0,1 bas arasında değişene kadar su soğutma sistemini pompalayın (hava basıncı çok yüksek olduğu için 0,4 bas'tan fazla olmamalıdır, bu da tüpün düşme riskine neden olabilir, vb. ), ne kadar gaz olması gerektiğini belirlemek için iç su yolu alanının büyüklüğüne göre filled.to ne kadar gazın doldurulması gerektiğini belirleyin.

Kurulum Yöntemi:

1. Test yöntemi: Dedektör cihazının gaz borusunun diğer ucunu su soğutma sisteminin herhangi bir G1 / 4 " deliğine bağlayın ve saat yönünde sıkın.

1. Bu gaz ölçüm cihazı tüm standart G1 / 4 dişli ürünlere bağlanabilir.

MODÜL DEĞİŞTİRME YÖNTEMİ

cihazı gaz ölçüm cihazına bağlayın ve sıkın

TEST YÖNTEMLERİ

önce gaz ölçümünün gaz tüpünü bağlayın

3. Test sonucu: 10 saniye içinde, barometrenin işaretçisi geri dönmeyecek ve su soğutma sisteminin sızdırmazlığında bir sorun olduğunu gösterecektir.ve hava sızıntısını kontrol etmek gerekiyor.

Malzeme Diğerleri
Model Numarası Model Numarası.
Tip Sızıntı Test Cihazı
Marka Adı bykski
Kaynak Anakara Çin
RGB Desteği RGB YOK
Demet N

1 Bu ürün için yorumlar

Misafir - 2023-08-05

Ürün duyurulduğu gibi geldi. Mükemmel mağaza. %100 önerilir.

Yorum ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız