İlk siparişiniz için ücretsiz kargo!

Çift Spor Özel Quad Chopper için motosiklet Siyah Fren / Koşu / Kuyruk ışık Plakası

₺321.17 ₺288.96
( 0 Müşteri yorumları )
Renk:

1.gönderim adresiniz uzak bölgelere aitse, alıcılar ek nakliye ücretleri ödemek zorundadır,anlayışınızı umuyoruz, politikamızı kabul etmiyorsanız, lütfen teklif vermeyin, teşekkürler.

Gerilim: 12V

5. SERVİS TRANSIT süresi taşıyıcı tarafından sağlanır ve hafta sonları ve tatil günleri hariçtir.Transit süreleri, özellikle tatil sezonunda değişebilir.

Uygun bir değiştirme mevcut değilse, Paypal aracılığıyla kısmi bir geri ödeme yapılacaktır.

Renk: Siyah çelik ışık

Çift spor uygulamaları, özel bisikletler, dörtlüler veya herhangi bir sokak motosikleti, Helikopter için uygundur

Lens rengi: kırmızı

6. Eğer ödeme itibaren 30 gün içinde sevkiyat almadıysanız, lütfen bize ulaşın.Gönderiyi takip edeceğiz ve bir cevapla mümkün olan en kısa sürede size geri döneceğiz.Amacımız müşteri memnuniyeti!

Pls satın almadan önce resimdeki boyutu kontrol edin !!!

Bize olumlu bir geri bildirim bırakırsanız minnettar olacağız.Bizim ürün ve hizmet ile memnun iseniz,bize beş yıldızlı rating bırakın lütfen, çünkü olumlu geribildirim ve beş yıldızlı rating için çalışıyoruz ne vardır.Alışveriş deneyiminizden memnun değilseniz , nötr veya olumsuz bir geri bildirim bırakmaya karar vermeden önce lütfen bizimle iletişime geçin, sorunu en kısa sürede sizin için çözmek için elimizden geleni yapacağız.

7. Stok durumu ve zaman farklılıkları nedeniyle, öğenizi hızlı teslimat için ilk mevcut depomuzdan göndermeyi seçeceğiz

3.Genellikle vergi üretmez, ancak %100 garanti veremeyiz,katı Gümrük denetimi tarafından üretilen herhangi bir olası görev varsa, korkarım ki alıcı bundan tamamen sorumlu olacaktır

İşık boyutu: 5x7 cm

Çift Spor Özel Quad Chopper için motosiklet Siyah Fren / Koşu / Kuyruk ışık Plakası

Paket içerir: 1 ışık ve 1 ışık plakası

Sipariş ettiğiniz ürün arızalıysa,garanti süresi içinde bizimle iletişime geçin, arızalı ürünü sizin için ilk başta eşit işlevselliğe sahip bir ürünle değiştireceğiz.

Alıcı ne değiştirme ne de kısmi geri ödeme istemiyorsa, ancak geri dönmek istiyorsa, alıcı tüm iade edilen gemi ücretlerinden sorumlu olmalıdır.

Marka Yeni

2.öğelerinizi beklenen şekilde almazsanız,lütfen önce bize e-posta gönderin,elimizden gelenin en iyisini yapacağız ve talebinizi karşılayacağız,işbirliğinize ihtiyacımız var, teşekkürler.

Ampul dahildir.

Uyumluluk:

4. Gösterilen resimler gerçek öğe değildir ve sadece referans içindir.

Marka Adı ZORBYZ'İN
Kaynak Anakara Çin
Malzeme Türü Metal
Öğe Türü Kuyruk lambası Düzeneği

0 Bu ürün için yorumlar

Yorum ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız