İlk siparişiniz için ücretsiz kargo!

PC için Web Kamerası Aramalar/Konferans için USB Web Kamerası Konferans için USB 360 Derece Döndürme Web Kamerası

₺170.13 ₺59.60
( 0 Müşteri yorumları )
Renk:

Ürün boyutu: 5.5 * 4.5 * 3 cm

3.Eşzamanlı ses ve görüntü: Dizüstü bilgisayar için bu web kamerası, sesinizi ve görüntünüzü herhangi bir ekstra cihaz olmadan aynı anda iletebilen yerleşik yüksek kaliteli bir mikrofona sahiptir

Ürün Adı: Web Kamera

Malzeme: PP

* Hatırlatma: boyut ve ağırlık elle ölçülür, ve gerçek sapmalar vardır

Ambalaj ağırlığı: yaklaşık 90g

Özellikleri:

Ambalaj boyutu: 6 * 5 * 5 cm

tanımlamak:

Daha fazla ürün detayına bakın

1.Yüksek çözünürlüklü Teknoloji: Dizüstü bilgisayar için bu web kamerası, çevrimiçi toplantılarınız, canlı yayınlarınız veya görüntülü görüşmeleriniz için en yüksek görüntü kalitesini sunabilen net ve hassas video görüntüleri sağlamak için HD görüntü kalitesini kullanır.

4.Kolaylıkla döndürün: Web kamerası, görüntülü aramalar için mükemmel açınızı bulmak için yukarı, aşağı, sola ve sağa eğmenizi sağlar veya recordings.It size kolaylık sağlamak için 360 derece döndürme işlevine ve çok açılı ayara sahiptir.

Özellik: kamera

Dizüstü Bilgisayar için Web kamerası*1

Bu web kamerası ile HD görüntü kalitesinin keyfini çıkarın PC.No hantal ayar adımlarında zaman kaybetmeniz gerekiyor, sadece tak ve çalıştır.Web kamerası, net ses yakalayan yerleşik yüksek kaliteli bir mikrofona sahiptir.Web kameranızın açısını, web kameranıza uyacak şekilde yukarı, aşağı, sola ve sağa ayarlayabilirsiniz. needs.It masaüstü bilgisayarlar ve dizüstü bilgisayarlarla uyumludur.

2.Sürücüsüz tasarım: Dizüstü bilgisayar için bu web kamerası, ek sürücü kurulumu olmadan bilgisayarınız tarafından otomatik olarak tanınabilir ve çalıştırılabilir, bu da size onu kullanmanın basit ve kullanışlı bir yolunu sunar ve hantal ayar adımlarını ortadan kaldırır.

Renk: Siyah

Net ağırlık: yaklaşık 60g

Ürün Listesi

5.Yaygın olarak Uygulanabilir: Bu web kamerası tak ve çalıştır, bu da herhangi bir sürücü yüklemeniz gerekmediği anlamına gelir veya software.It çeşitli bilgisayar sistemleri ve cihazları ile uyumludur ve sorunsuz kurulum ve kullanım için farklı kullanıcıların ihtiyaçlarını karşılayabilir.

Maks. Çözünme 1280x1024'nın sohbeti
Marka Adı Rondaful'un
Kaynak Anakara Çin
Paket No

0 Bu ürün için yorumlar

Yorum ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız