İlk siparişiniz için ücretsiz kargo!

Karışım vida kiti Vida Ayarlama Aracı Rölanti Karışım Ve Hava Ayar Vidaları Karbüratör Karışım Vidaları İçin Yedek YBR125 &

₺161.45 ₺80.63
( 0 Müşteri yorumları )
Renk:

Rölanti hızı ayar vidası boyutu: M7 * 0.75

YBR 125 2009 için

Malzeme: pirinç

YBR 125 2012 için

RÖLANTİ Hız Ayar Vidası*1 Takım(2 adet)

Karbüratör Karıştırma Oranı Vida*1 Takım(4 adet)

YBR 125 2009-2010 için

Belirleme.

Aydınlatma efektleri ve kamera açıları nedeniyle, öğenin rengi ve resimde gösterilenin bir nüansı olabilir.

veya

Renk: bakır rengi

Öğe Türü: Karbüratör karışım oranı vida / rölanti hız ayar vidası

3.Kolay rölanti Karışım Ayarı: Vida ayarlayıcımızı kullanarak karbüratörünüzün rölanti karışımını herhangi bir ayar yapmadan kolayca ayarlayabilirsiniz. tools.No ellerinizi yakma veya motorunuza zarar verme konusunda endişelenmenize gerek var.

Paket Listesi:

Uygulanabilir tip:

4.Kurulumu Kolay: OE parçalarını bu karışım vidası ayarlayıcı ile değiştirin ve daha yumuşak bir motorun keyfini çıkarın performance.It elle kurulumu kolaydır ve karmaşık bir alet gerektirmez.

Karıştırma oranı vida boyutu: M6 * 0.5

Karbüratörünüze ince ayar yapmak ve servis ömrünü uzatmak istiyorsanız, bu rölanti karışımına ihtiyacınız vardır screw.It VM serisi karbüratörlerle uyumludur ve yağ-hava oranını ease.By vidamızı kullanarak motor performansınızı artırabilirsiniz.

Daha fazla ürün detayına bakın

1.Evrensel Uyumluluk: Bu karışım vidası ayarlayıcı, VM serinizde ince ayar yapmanızı sağlar carburetor.It YBR125 ve VM karbüratör kullanan diğer modellerle uyumludur.

YBR 125 2014 için

Notlar:

5.Ayarlaması Daha Kolay: Karışım vidasını bu ayarlayıcı ile değiştirerek, daha iyi motor için orana kolayca ince ayar yapabilirsiniz performance.It ihtiyaçlarınıza göre daha uzundur ve karbüratör parça çiziminize uygundur.Sadece talimatları izleyin ve hızlı bir şekilde kurun.

Mikuni VM22 karbonhidrat için

YBR 125 2006 için

Manuel ölçüm nedeniyle, ürün boyutunda bir tolerans olabilir.

YBR 125 2005 için

2.Servis Ömrünü Uzatın: Bu karışım vidası ayarlayıcısını dakikalar içinde basit bir şekilde kurabilir ve ayarlayabilirsiniz tools.It servis ömrünü uzatabilen ve aşınma ve yıpranmaya karşı dayanıklı sağlam pirinç malzemeden yapılmıştır.Bu nedenle, daha iyi motor performansı ve verimliliğinin keyfini çıkarabilirsiniz.

Kaynak Anakara Çin
Malzeme Türü Pirinç
Model Adı Karbüratör Vidası

0 Bu ürün için yorumlar

Yorum ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız