İlk siparişiniz için ücretsiz kargo!

1 Paket Esports Kaplan BUZ Fare Paten Ayak razer VİPER Ultimate Fare Kayar Q1JF

₺148.53 ₺89.12
( 0 Müşteri yorumları )
Renk:

İle uyumlu: VİPER Ultimate Fare

Bu ürün fare ayaklarının yerine geçer.Orijinal fare ayağı etiketini çıkardıktan sonra, alt kabuğu pakete takılı olan alkol pamuğundan temizleyin ve ardından yeni fare ayaklarını yapıştırın.

Malzeme: PTFE

Fare ayaklarındaki şeffaf koruyucu filmi çıkardıktan sonra, fare alt kabuğundaki ayak oluğunu dikkatlice hizalayın, ardından ayağa oturması için hafif bir baskı uygulayın.

Özellikler:

kalınlığı yaklaşık 0.8 mm

OOTDTY'NIN SOHBETİ

Miktar: paket başına 1 takım

Buz beyazının kalınlığı 0,8 mm'dir ve malzeme sertliği Geliştirilmiş versiyonunkine benzer.Saf beyazın ezikleri yoktur ve daha pürüzsüzdür.Buz beyazı, daha önerilen ve pratik olan Geliştirilmiş sürümün yükseltilmiş bir sürümüdür.

Orijinal fare ayaklarını değiştirmek için kalınlaştırıcı değiştirme tipi

Ark kenarı tasarımı

Alıcı OKUMA:

Ayak çıkartmalarını tekrar tekrar yapıştırmayın ve soymayın.

Paket içeriği:

Renk: BUZ Beyazı

Bez mouse pad'i bir süre kullandıktan sonra mouse pad'in yüzeyinin değişen derecelerde hasar göreceğini görüyoruz.Orijinal düz yüzey, orijinal pürüzsüz mouse pad'in büzücü ve kullanımı zor hale gelmesini sağlayacak çok sayıda yün kırılmasına sahip olacak ve his düzensiz hale gelecektir.Kaplan Oyun 2018 yeni baskı Fare ayakları geleneksel düz kenar fare ayaklarını değiştirir, böylece keskin ayak etiket kenarı pürüzsüz hale gelir, artık en sevdiğiniz mouse pad'i kesmez, ark kenarı şekli, aşınma ve yıpranmayı önler, mouse pad'inize bir koruma ekleyin

Önerimiz:

1 Paket x Fare Paten razer VİPER Ultimate Fare(1 Takım)

Tip Fare Patenleri
Marka Adı Hayırname_null
Kaynak Anakara Çin

0 Bu ürün için yorumlar

Yorum ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız