İlk siparişiniz için ücretsiz kargo!

3 ADET Araba Detaylandırma Fırça Seti Otomotiv İç Temizlik Araçları Ultra Yumuşak Detay Fırçaları Temizleme Tekerlekleri Fırça Aksesuarları

₺209.49 ₺104.74
( 0 Müşteri yorumları )
Renk:

4. Fırçalarımız, kazara çizilmeleri veya bitmiş yüzeylere zarar gelmesini önlemek için bir pp tutamak ve yüksük yapısına sahiptir. 5. Ayrıca, suyu emen ve küf oluşumunu teşvik eden ahşap kulpların aksine, kulplarımız suyu emmez ve zamanla bozulmaz.

Özellikler:

Farkına varmak:

1. Malzeme: kıl

1. Metalsiz Tasarım: Aracınızı gereksiz hasar ve çiziklerden koruyun ve kaç kez kullanırsanız kullanın, otomatik detay fırçası solmaz ve aracın içinde kıl bırakmaz.

2. Yüksek Kaliteli Kıllar: Araba iç detaylandırma fırçasının kılları domuz kıllarından yapılmıştır, kıllar çok yumuşak, dayanıklıdır ve düşmesi kolay değildir.

1. Pürüzsüz tutamak ve halka hafiftir ve tüm hassas yüzeylerde çizilmeye karşı dayanıklıdır.

1. Farklı aydınlatma ve ekran ayarları nedeniyle, öğenin rengi resimden biraz farklı olabilir.

3. Geniş kullanım: Sadece bir araba iç detaylandırma fırçası değil, aynı zamanda profesyonel bir motosiklet, RV ve tekne, evcil hayvan kılı, ev ve ofis detay temizleme aracıdır.

5. Değiştirilebilir Fırça Kafası: Detaylar Detaylandırma fırçası kafası değiştirilebilir ve tekrar kullanılabilir, ihtiyacınız olduğunda değiştirebilirsiniz ve sapın asılabilir deliği kullanımdan sonra asılabilir için uygundur.

2. Boyut: 1.5", 1.25", 1.0"

2. Farklı manuel ölçümler nedeniyle, lütfen boyutta 1-2 cm'lik bir farka izin verin.

3 adet*Araba Detaylandırma Fırçaları

Ambalaj Listesi:

2. Ulaşılması Zor iç yüzeyleri Derinlemesine Temizler: Ulaşılması zor iç mekanlar ve hassas iç yüzeyler için Yaban Domuzu Kılı Detay Fırçasını kullanın.

4. Rahat Tutuş: Fırça sapı yüksek kaliteli PP'den yapılmıştır, pürüzsüz yüzey rahat ve sabit bir tutuş sağlar ve ergonomik tasarım kullanıcı yorgunluğunu en aza indirir.

Mermi Noktaları:

Tanım:

3. Kuru tozlama veya derin temizlik için temizleme spreyi eklemek, çizilmeden derin temizlik için havalandırma deliklerine, bardak tutuculara, deriye ve daha fazlasına odaklanmak için idealdir

Malzeme Türü Kıl
Ürün Genişliği 0.00inch
Öğe Türü Süngerler, Bezler ve Fırçalar
Ürün Uzunluğu 0.00inch
Ürün Ağırlığı 100g
Kaynak Anakara Çin
Ürün Yüksekliği 0.00inch
Özel Özellikler Detaylandırma fırça seti
Ürün Çapı 0.00inch

0 Bu ürün için yorumlar

Yorum ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız