İlk siparişiniz için ücretsiz kargo!

Iphone 7 için Artı A1661 A1785 A1784 lcd ekran dokunmatik ekranlı sayısallaştırıcı grup Yedek parça iphone 7 İçin Artı lcd ekran

₺2 223.71 ₺1 778.89
( 0 Müşteri yorumları )
Renk:

Biz onları gemi mümkün olacak DHL, UPS, FEDEX, EMS, Bluegold.com.tr Standart Nakliye seçtiğiniz üzerinde.Ya da size en ucuz ve en güvenli nakliye yöntemini sunabiliriz.Amacımız siparişinizin size en iyi şekilde ulaşmasını sağlamaktır.

2. Tüm ürünler, %100 % yeni ve göndermeden önce kesinlikle test edilmiş, ürünlerden memnun değilseniz paketi aldıktan sonra 3 gün içinde lütfen bize bildirin (gerçek bir resim ve diğer kanıtlar verilmelidir), daha sonra ürünler açıklamaya uymuyorsa size bir değiştirme / geri ödeme sunacağız.

1. Neden bize güvenmelisin?

PAA:

1.100 % Brand New ve hiç kullanılmamış LCD meclisi iphone 7 Artı

6.Kendim kurabilir miyim?

benim için nasıl yapabilirim?

Biz esas olarak orijinal,yepyeni veya AAA yüksek kopya için kalite sunuyoruz, ayrıca farklı ihtiyaçlara göre başka niteliklerimiz de var.Farklı fiyata sahip farklı standartlar için farklı kalite sağlayabiliriz.Lütfen ihtiyacınız olan kalitede bizimle iletişime geçin.

Vergi ödemiyoruz.Bluegold.com.tr'deki fiyat gümrük vergisini ve ücretlerini içermez bu olursa, alıcı kendi başına ödemelidir.Kabul etmiyorsanız, sorunları önlemek için lütfen satın almayın.Gümrük vergileri ithalatçı ülkeler tarafından tahsil edilir.Beyan edilen değer için özel gereksinimleriniz varsa, lütfen sipariş verirken açıklayın.Sizin için doğru çözüme sahip olacağız.

5.Sunduğunuz kaliteye ne dersiniz?

1. Her ürün teslimattan önce, çalışmayı sağlamak için özel aletler veya ana kartlarla test edilecektir.

Evet, size her paket için ücretsiz bir araç seti göndereceğiz, kendiniz kurabilirsiniz, ancak lütfen Youtube'dan kurulum kılavuzunda arama yapın, adımları izleyin ve ustanın Önlemlerine dikkat edin.

Biz sadece yüksek kaliteli ürünler satıyoruz, müşteriler ürünlerimizin kalitesi konusunda endişelenmiyorlar.Avantajlarımız kaliteli ve en iyi hizmettir.

* DHL, UPS ve Fedex'in size ulaşması normalde 7-10 gün sürer.

2) Aletlerinizin arka ışığa ve lcd alanına dokunmamasına dikkat edin, özellikle lcd'nin sol ve sağ köşesine basmayın, bu alan zarar görecektir.

2. Ülkeme gönderilebilir mi

2. iPhone 7 için yedek parça Plus.It sizin yanlış yerine onarmak için kullanılır, hasarlı, kırık, notrecognised LCD, dokunmatik ekran

3) Voilent olmayın,lütfen ürünü kutudan alırken veya takarken yumuşak ve normal bir şekilde basın,çünkü LCD kırılgandır.

Dünya ülkelerinin %98'inde ürün gönderebiliriz.Ülkeniz Bluegold.com.tr'te seçilemiyorsa, lütfen bizimle konuşun.

* EMS normalde 10-15 gün içinde size ulaşır.

4. Stokta büyük miktarda

1) Yüklemeden önce tüm değişimi test edin.

3.Öğe ürününüz 7 günden fazla ise, kullanılmış / kullanılmış olarak kabul edilir, yalnızca iade öğenizi aldıktan sonra değiştirme hizmeti sunacağız.

Genellikle, ödeme onaylandıktan sonra gönderiyi 1 ila 7 iş günü içinde ayarlayacağız ve DHL, UPS, TNT, FEDEX (5-7 gün) ve EMS (13-30 gün) ile işbirliği yapıyoruz.Ancak kontrolümüz dışında olan bir şey nedeniyle bir gecikme olup olmadığını lütfen anlayın.

4. Gümrük vergilerini ödemek zorunda mıyım?

* Airmail Wuyou normalde 15-30 gün içinde dünyaya ulaşır

Garanti ve iade politikası:

Iphone 7 için Artı A1661 A1785 A1784 lcd ekran dokunmatik ekranlı sayısallaştırıcı grup Yedek parça iphone 7 İçin Artı lcd ekran

3.Ekranlarda koruyucu plastik film ve güvenli ambalaj ile birlikte gelir

5. Göndermeden önce test ve %100 % iyi çalışıyor

Lütfen karşılaştığınız herhangi bir sorunu bize bildirin,size yardımcı olmak için elimizden gelenin en iyisini yapacağız,sizi memnun etmek için tüm sorunları çözeceğiz, lütfen bize güvenin.

8. Ile mükemmel uyumludur: iPhone 7 Plus için.

Posta Kutusuna teslim edemeyiz ve iletişim telefonunuz olmadan teslim edemeyiz number.To bıraktığınız telefonun ve adresin doğru olduğundan emin olun, yalnızca Bluegold.com.tr sisteminde bıraktığınız adrese göndeririz.

3. Gelmesi ne kadar sürer?

7.Bolluk kırılırsa veya ürün gelmediyse

8.Kurulum sırasında nelere dikkat etmeliyim?

6. Ödeme onaylandıktan sonra 1-2 iş günü içinde teslimat

7. Mükemmel satış sonrası hizmetler

Nakliye Politikası:

981 361792
Dokunmatik Ekran Tipi Kapasitif Ekran
Renk Siyah veya Beyaz
Kaynak Anakara Çin
Dokunma 3D dokunuş ile
Üstünlük Tianma'dan daha iyi, longteng'in, vb Çin LCD
Ekran > 3"
Malzeme IP'LER
Garanti 20 ay
LCD Kiti Evet
Tip LCD ve Dokunmatik Ekran Digitizer
Marka Adı OTMIL
200000720 202170889
Model Numarası ıPhone 7 için Artı
Bileşenler LCD+Dokunmatik ekran + Çerçeve meclisi
ne fark eder Kararlı kalite (Çince kopya lcd değil )
Kalite 1 %100 AAA Yapai Kalitesi
Kalite 2 % 100 Tamam

0 Bu ürün için yorumlar

Yorum ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız