İlk siparişiniz için ücretsiz kargo!

Güneş Enerjili Su Geçirmez Sahte Kamera Kukla CCD Güvenlik Kamera Kırmızı Yanıp Sönen Led Ev Ofis Gözetim Sistemi Korkutmak Hırsızlık

₺412.99 ₺151.42
( 3 Müşteri yorumları )
Renk:

30 Gün Para İade Garantisi:

* Ödeme, sipariş verildikten sonra 1 gün içinde alınmalıdır.hizmet

1 x Kukla Kamera 2x Uyarı Etiketi

nakliye

4.Bize önceden haber vermeden iadenizi kabul edemeyiz.

* Visa Kredi kartı , MasterCard Kredi Kartı , Western Union ve diğer ödeme seçenekleri dahil olmak üzere Bluegold.com.tr Emanet ödemesini kabul ediyoruz .Ödemenize uygun olanı seçebilirsiniz..

3.Ürün(ler) sevkiyat sırasında hasar görürse tüm nakliye ücretini üstleneceğiz.

Malzeme: Plastik

1. Eğer bizden satın alınan öğe ile memnun değilseniz, lütfen bize bildirin (e-posta yoluyla, Bluegold.com.tr mesaj) malların alınmasından itibaren 30 gün içinde .Öğeyi iade etmeniz ve iade etmeniz için size rehberlik edeceğiz.Böyle bir siparişte harcanan gönderilerin/gümrük ücretlerinin (varsa) müşterinin maliyetine bağlı olduğunu lütfen unutmayın.

1. Sizin memnuniyetiniz ve olumlu geribildirim bizim için çok önemlidir.Olumlu geribildirim ve 5 yıldız bırakın lütfen bizim ürün ve hizmetleri ile memnun iseniz.

2.Tüm iade öğeler dahil tüm bileşenleri ve aksesuarları ile orijinal ambalajında olmalıdır ve nakliye takip numarası ve dönüş nedeni ile bize bildirmeniz gerekir.

5.Gümrük ücreti, taşıma ücreti, posta ücreti ve sigorta iade edilmez.

1.Ödemeniz tamamlandıktan sonra 2 gün içinde ürün göndereceğiz.

Renk: Beyaz

2.Biz tüm uluslararası gönderiler teslim süresi garanti etmiyoruz ülkelerde kez takas gümrük farklılıklar nedeniyle ve diğer faktörler .

3.Bluegold.com.tr adresinizi gönderim adresi olarak kullanıyoruz, lütfen ödeme yapmadan önce adresi onaylayın.ödeme

Boyut: 210x175mm

* Arızalı ürünler için bir yıl garanti üreticisinin sınırlı garantisini sunuyoruz (aldıktan sonra yanlış kullanım , kötüye kullanım , ihmal veya kazadan zarar görmüş ürünler hariç ) geribildirim

Güneş Enerjili Su Geçirmez Sahte Kamera Kukla CCD Güvenlik Kamera Kırmızı Yanıp Sönen Led Ev Ofis Gözetim Sistemi Korkutmak Hırsızlık

3. Yüksek mükemmellik standartları bekliyoruz ve %100 müşteri memnuniyeti için çalışıyoruz.

Tedarikçi Garantisi:

2.Paketi bir süredir almadıysanız veya aldıktan sonra öğemizden memnun değilseniz, lütfen bizimle iletişime geçmeden önce olumsuz geribildirim bırakmayın veya herhangi bir davayı açmamanızı rica ederiz.En iyi çözümü sunmak için elimizden gelenin en iyisini yapacağız .

Gerçekçi görünümlü kukla CCTV kamera gerçek kamera ile aynı boyuttaiç veya dış mekan kullanımı için Hırsızlığı, soygunu ve vandalizmi evinizden veya işyerinizden caydırın Kurulumu kolay ve hızlısimülasyon kablosuyla kablolama gerekmez, daha çok kırmızı yanıp sönen led'li gerçek kamera gibi, her 0,7-0,8 saniyede bir yanıp söner Güneş enerjili, 2x kamera kullanabilir AA şarj edilebilir piller, pilleri sık sık değiştirmeye gerek yok (Not: Piller dahil değildir) Paradan tasarruf edin Vidalar, tavan montaj soketleri ve perakende paket içeriği (Pil dahil değildir ) ücretsiz hediye olarak 2 adet uyarı etiketi

Marka Adı ELESECUR'UN
Model Numarası Güneş Enerjili Su Geçirmez Sahte Kamera
Kaynak Anakara Çin
Renk Beyaz

3 Bu ürün için yorumlar

Misafir - 2023-09-22

Hızlı teslimat. Büyük bir özenle paketlenmiş. Teşekkür ederim

Misafir - 2023-07-22

Mağaza sayesinde hala tadına bakamıyorum ve teşekkür ederim aliespres

Misafir - 2023-08-21

Ticaret ve sanayiye eşit gerçekçi kamera. Zamanında teslimat. Çok teşekkürler!

Yorum ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız