İlk siparişiniz için ücretsiz kargo!

3d Dönen Sinek Kuşu Rüzgar Ahenge Açık Bahçe İplik Kolye Spinner duvar dekor vazosu Lekeli Asılı Fırıldak Rüzgar H J2p4

₺101.85 ₺69.25
( 0 Müşteri yorumları )
Renk:

Benzersiz Tasarım: Rüzgar döndürücüsündeki sinek kuşu kelebek ayçiçeği şekli, dönen kuyruk tasarımı ile kuşları oynamaya çekebilecek özel bir canlılık ve dinamikler ekleyerek çok gerçekçidir.

Adı: Dönen Sinek Kuşu Rüzgar Ahenge

1 * İplik Sinek Kuşu Rüzgar Ahenge

Boyutu:6 "rüzgar iplik + 4.5" kuyruk

Malzeme: metal

Daha Katmanlı: 3D yel değirmeni tasarımı, geleneksel bir düz rüzgardan daha katmanlı ve üç boyutlu bir his verir spinner.It dış mekan canlılığı eklemek için rüzgarla döndürülebilir.

İlginiz için teşekkür ederiz, Malların daha fazla detayını almak için bizimle iletişime geçebilirsiniz .Ziyarete hoş geldiniz.Umarım güzel bir gün geçirirsin!

Kullanımı kolay: Rüzgar iplikçilerimiz duvarlara, pencerelere, ışıklara, ağaçlara, balkonlara ve bahçelere asılabilir ve açıyı beğeninize göre ayarlamak kolaydır.Güneşli bir yere asıldığında renkli ışığı iyi yansıtır.

Geniş uygulama yelpazesi: Çekici bir dış mekan asma dekorasyonu veya benzersiz bir iç mekan özelliği parçası arıyorsanız, rüzgar döndürücümüz her durum için mükemmeldir.Döndürme ile birlikte gelen harika renklerin tadını çıkarın ve evinize veya bahçenize bir heves katın.

paket listesi:

Renk: resimde gösterildiği gibi

Belirleme:

Kaliteli malzemeler: Rüzgar döndürücümüz, katlanması ve açılması kolay canlı bir şekil oluşturan bir kaplama işlemi ile dayanıklı metalden yapılmıştır.Bu rüzgar döndürücü tüm hava koşullarına dayanabilir ve yıllarca dayanacağından emin olabilir.

Tanım:

Malzeme Metal
Tema Hayvan
Kaynak Anakara Çin

0 Bu ürün için yorumlar

Yorum ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız