İlk siparişiniz için ücretsiz kargo!

Çocuk Paten Sağlam Ayarlanabilir Güvenli Yürümeye Başlayan Ayakkabı Kullanımlık Yürümeye Başlayan Paten Ayakkabı Çok Fonksiyonlu Light Up Tekerlekler

₺4 059.50 ₺1 786.22
( 0 Müşteri yorumları )
Renk:

Ağırlık:

1 Çift * Ayarlanabilir Paten

Notlar:

M: yaklaşık 3116g

5.Benzersiz Tasarım: Bu ayarlanabilir patenler, çarpışmaları ve yaralanmaları önleyerek istediğiniz zaman hızlı ve güvenli bir şekilde durmanızı sağlayan özel olarak tasarlanmış bir frene sahiptir.Fren, mükemmel çekiş ve aşınmaya dayanıklılık sağlayan benzersiz bir tasarımın yanı sıra dayanıklılık ve kalite sağlayan mükemmel işçiliğe sahiptir.

Malzeme:

1 * Başörtüsü

1 * Saklama Çantası

S (30-33) normal ayakkabı bedenleri için uygundur (29-33)

Üst Malzeme: PU Deri + K230 Örgü

1 Çift * Koruyucu Avuç İçi

L: yaklaşık 3200g

Aydınlatma efektleri ve açıları nedeniyle, bazı renk farklılıkları olabilir.Lütfen anlayın.

Ambalaj Listesi:

Boyut:

1.Üstün İşçilik: Bu patenlerin inci pamuklu filesi ve PU üst kısmı hava sirkülasyonuna izin verir ve terlemeyi önlerken, kauçuk tabanlar ve sağlam yapı stabilite ve destek sağlar.Bu nedenle, pürüzsüz ve rahat bir paten deneyiminin tadını çıkarabilirsiniz.

4.Mükemmel hediye: Bu patenler yaratıcı ve zarif el sanatları ile tasarlanmıştır, bu da onları paten yapmayı seven çocuklar için harika bir hediye haline getirir.Ayarlanabilir ve pratiktirler, bu da çocukların paten becerilerini geliştirmelerine ve boş zamanlarında eğlenmelerine olanak tanır.

Özellikler:

L (38-41) normal ayakkabı bedenleri için uygundur (37-41)

1 Çift * Diz Pedleri

Bu ayarlanabilir patenlerle paten eğlencesinin tadını çıkarın.Geleneksel bir tasarıma sahiptirler, ancak boyutu sadece bir düğme ile kolayca değiştirebilirsiniz.Kişiliğinize ve ruh halinize uyacak çoklu boyutlar arasından seçim yapın.Bu patenler, paten yapmayı seven çocuklar ve yetişkinler için mükemmel bir hediyedir.Ayrıca size daha fazla kontrol ve güvenlik sağlayan fren sistemi ile istediğiniz zaman durabilirsiniz.

3.Çoklu Seçenekler: Bu patenler çocuğunuzun ayakları ve becerileri ile büyüyecek şekilde tasarlanmıştır.3-6 yaş arası çocuklar için S'den (30-33), 6-11 yaş arası çocuklar için M'ye (34-37), 11-12 yaş arası gençler için L'ye (38-41) kadar bir düğme ile boyutu kolayca ayarlayabilirsiniz. Bu patenler ayrıca çocuğunuzun tercihlerine ve ruh hallerine uyacak çeşitli renkler ve tasarımlar sunar.

2.Ayarlanabilir Tasarım: Bu ayarlanabilir patenlerle büyüyen ayaklarınız için uygun ayakkabı ölçüsünü kolayca bulabilirsiniz.Sadece yan düğmeye basın ve boyutu kolayca ayarlamak için tabanı çekin ve conveniently.No daha fazla güçlük veya para kaybı.

M (34-37) normal ayakkabı bedenleri için uygundur (33-37)

Manuel ölçüm ihtiyacı nedeniyle ürün boyutlarında sapmalar olabilir.

Adı: Ayarlanabilir Paten

S: yaklaşık 2000g

Taban Malzemesi: Alüminyum Alaşımlı Braket+PU Flaş tekerleği

Buz Pateni Malzemesi: Alüminyum Alaşımlı Braket

1 Çift * Dirsek Koruyucuları

Daha fazla ürün detayına bakın

Tip Ejderha Kaykay (Dört tekerlekli)
Yönetim Kurulu Kategorisi Düz Plaka
Uygulanabilir İnsanlar Çocuk
Kaynak Anakara Çin

0 Bu ürün için yorumlar

Yorum ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız