İlk siparişiniz için ücretsiz kargo!

Motosiklet Kaporta Yan Winglet Aerodinamik Kanat Saptırıcı BMW için rüzgarlık S1000RR M1000RR HP4 HP2 R1200RS R1250RS K1300S R1100S

₺463.72 ₺417.43
( 0 Müşteri yorumları )
Renk:

BMW için R1250RS

BMW S1000RR için

Adı: Motosiklet Sabit Kanatçık

Satış sonrası servis:

Kurulum Notları: Bu ürün güçlü bir uyarlanabilirliğe sahiptir, ihtiyacınız olan yere özgürce kurabilirsiniz, "onun için uygun bir yer bulmanız gerekir".

Malzeme: yüksek kaliteli ABS

Teçhizat:

Ayrıca, kanat tipi profilin benimsenmesi seçimi, yüksek CX değerini (sürükleme katsayısı) korurken ön bölümün minimuma indirilmesini sağlar.

Sevgili dostlar:

Belirleme:

BMW HP4 için

BMW K1300S için

BMW için R1100S

BMW Yan Kanatçıklar için

Profesyonel üretim, yüksek hassasiyet ve iyi güvenilirlik, motosikletlerin sportif görünümünü ve görsel etkisini artırır.

Uygulanabilir modeller: evrensel

BMW için R1200RS

Kanat profillerinin şekli, yüksek hızlarda stabiliteyi artıran, virajlardan dönme eğilimini azaltmaya ve aynı zamanda en belirleyici fren bölümlerinde stabiliteyi artırmaya yardımcı olan aşağı doğru kuvvet (aşağı doğru basınç) üretir.

Uygulanabilir pozisyon: motosiklet yan bölme

İçtenlikle

Kolay kurulum: Motosiklet spoylerinin kurulumu çok kolaydır, delme gerekmez ve birkaç adımda kurulabilir, zamandan ve emekten tasarruf sağlar ve kullanımı kolaydır.

BMW HP2 için

BMW M1000RR için

Satın alma işlemi sırasında herhangi bir sorunuz varsa, lütfen "anlaşmazlıklar" ve "kötü yorumlar"açmak için acele etmeyin.

Bize ulaşın, müşterilere en iyi satış sonrası hizmete bağlıyız ve sizin için daha fazla satış sonrası tedavi yapıyoruz, teşekkür ederim

Marka Adı Yıldız Ay Şövalyesi
Kaynak Anakara Çin
Boyalı Evet
Kalıplama Enjeksiyon
Malzeme Türü ABS Plastik

0 Bu ürün için yorumlar

Yorum ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız