İlk siparişiniz için ücretsiz kargo!

Bohemian Makrome Rafları Sepetleri Makrome Ahşap ve Pamuk Halat Kumaş Tasarım Ayakta Zemin Sepetleri Depolama Kitapları Posta

₺5 695.65 ₺2 847.73
( 0 Müşteri yorumları )
Renk:

3.Birden Fazla Sahne Mevcut: Bu güzel boho rafı evinizin herhangi bir odasında kullanabilirsiniz.En sevdiğiniz kitapları, gazeteleri, eşarpları veya herhangi bir şeyi saklamak için bir sandalyenin veya yan masanın yanına yerleştirin veya posta, katalog ve evrak işlerini, havluları, bebek kitaplığını saklamak için girişe yerleştirin. tablets.It oturma odasında da kullanılabilir, aile odası, yatak odası, ofis, kreş vb.

Boyutlar: Yaklaşık. 33x18x26 cm / 12.99x7.09x10.24 inç

Farklı monitörler arasındaki farklar nedeniyle, resimler öğenin gerçek rengini yansıtmayabilir.Teşekkürler!

Malzeme: Pamuk, ahşap

5.Taşınabılır Kullanım: Bizim makrome boho s tutucu / kitaplık / dosya rafı / gazetelik kompakt ve katlanabilir, montajı çok kolay ve use.It bohem tarzı bir süslemedir.

4. Özellikler: Boho tarzı s raflarımız 32cm(L) x 18cm(W) x 26cm(H) boyutlarındadır.Bu nedenle raf küçük ve sevimlidir ve çok hassas bir iç dekorasyondur.Ancak vinil kayıtların saklanması için uygun olmadığına dikkat edilmelidir.

Daha fazla ürün detayına bakın

Katlanır makrome boho rafımız, ev dekorasyonuna uygun, oturma odasına, banyoya, yatak odasına, çocuk odasına s, kitap, gazete, posta ve belgeleri saklamak için yerleştiren yüksek kaliteli pamuk ip ve ahşap malzemeden yapılmıştır., vb.Sadece 32cm(L) x 18cm(W) x 26cm(H) ölçülerinde, size çok yer kazandırabilecek küçük ve sevimli bir dekorasyondur.

1 Depolama rafı

Renk: resimde gösterildiği Gibi

Perakende ambalaj yok.

2.Büyük Alan Düzenleyici: Oturma odanızda, yatak odanızda, banyonuzda, kreşinizde, giriş yolunuzda veya ofisinizde olsun, bu zarif boho raf, oda dekorasyonunuzu kolayca tamamlayabilir.

Manuel ölçüm nedeniyle, lütfen 0-1 cm hataya izin verin.Bir teklifte bulunmadan önce sakıncası olmadığından emin ol.

1.Saf El Dokuması: Küçük bohem depolama rafı, yüksek kaliteli pamuk ip ve ahşap malzemeden yapılmıştır, gazeteleri ve gazeteleri saklamak için oturma odasındaki kanepenin yanına yerleştirilmeye uygundur. Küçük stand, ihtiyacınız olan şeyleri saklamak için yatak odasındaki yatağın yanına yerleştirilebilir. en çok buna ihtiyacım var.

Farkına varmak:

Ambalaj Listesi:

Kaynak Anakara Çin

0 Bu ürün için yorumlar

Yorum ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız