İlk siparişiniz için ücretsiz kargo!

Iphone 14 Pro Max 14 Artı Anakart Orijinal Kilidini 128GB / 256G / 512G Anakart Desteği Güncelleme Testi İyi Çalışma Yüz

₺5 555.03
( 0 Müşteri yorumları )
Renk:

EMS 8~12 gün

Teslimat yöntemi :

UPS 3~7 gün

2.Acil iseniz Pls ekspres kargo seçin, öğe size güvenlik ve daha hızlı gönderilecektir.

Her ülkenin vergi politikası farklı olduğundan, herhangi bir ithalat ücreti veya ücreti alıcının sorumluluğundadır.Paket alıcıların nedeni nedeniyle teslim edilemezse (imzalamayı reddetmek dahil), alıcı tüm ekstra maliyeti karşılamalıdır !

3.İşlem kapandıktan hemen sonra ödeme yapamıyorsanız, lütfen birkaç dakika bekleyin ve ödemelerin 3 gün içinde tamamlanması gerekir.

5.Şu anda dünya ülkelerine gönderiyoruz .Güvenilir üçüncü taraf kurye hizmetlerini kullanan APO/FPO hariç.

3.Tahtayı nasıl kuracağınızı bilmiyorsanız, lütfen profesyonel kişi tarafından kurulum için yardım isteyin, teşekkürler !

1.Bizden sipariş vermeye karar verdiğinizde, lütfen aşağıdaki gibi açıkça okuyun, herhangi bir şüpheniz varsa, lütfen önce bizimle iletişime geçin, sorununuzu çözmek için elimizden gelenin en iyisini yapacağız.

1.Ürünler en yüksek kalitededir, bu nedenle satın aldığınız bir üründen memnun değilseniz, lütfen Müşteri Hizmetleri Ekibimizle iletişime geçin.Mümkün olan en kısa sürede.Öğenin durumuna bağlı olarak herhangi bir iade ve geri ödeme konusunda size yardımcı olabiliriz.

Teslimat Yöntemi Tahmini Süre

2.Toplu sipariş vermek istiyorsanız, lütfen bizimle iletişime geçin ve teklif isteyin,size en iyi toptan satış fiyatlarını vereceğiz.

FEDEX 3~7 gün

Supersaver (2 kg'ın altında) HKpost 20~30 gün

2.Ödeme, sipariş verildikten sonra 3 gün içinde yapılmalıdır.

2) Pls bu fark: DHL kargo PO Box Adresi kabul değil, yani, pls en kısa sürede detay adresinizi sağlamak, ek olarak, Pls göndermeden önce adresinizi kontrol zaman u seçim Ekspres kargo, adres uzak alan ise, uzaktan maliyeti alıcı tarafından ayı, veya diğer adresi değiştirebilirsiniz EMS nakliye yoluyla uzak veya değiş tokuşa ait değildir.

DHL 3~7 gün

Ödeme ve nakliye :

1).Bizim etiket veya orijinal ambalaj olmadan öğeler

teslim edilen tüm ürünlerin %4.100'ü göndermeden önce test edilecek ve aldığınız tüm ürünlerimizin iyi çalışacağını garanti ediyoruz.

Sevgili arkadaşım : 1.Her biri gönderilmeden önce %100 iyi test edilen ürün, Yükledikten sonra Yeni bir kimlik hesabı açabilir ve cep telefonunuzun normal çalışmasına izin verir, siparişinizi %100 güvence ile verebilirsiniz.

2.Aldığınız mallar açıklandığı gibi değilse.Lütfen bize bildirin ve geri ödeme için 3 gün içinde bize geri gönderin.İade edilen malların alınmasından itibaren bir hafta içinde iade edeceğiz.

Mağazamıza hoşgeldiniz!Lütfen önemli ipuçlarımıza dikkat edin :

Supersaver (2 kg altında)Çin post 20 ~ 30 gün

Nakliye hizmetinin sorumluluğu olan gecikmelerden veya diğer sorunlardan sorumlu değiliz.Ancak paketi alana kadar izlemenize yardımcı olacağız.

2).Bizim tarafımızdan gönderilmeyen ürünler

4.Cep telefonunuz için hangi modeli bilmiyorsanız, lütfen sipariş vermeden önce bizimle iletişime geçin,kontrol edip sizin için onaylayacağız, lütfen cep telefonunuzun diğer aksesuarlarının hepsinin iyi olduğundan emin olun.Dikkat: Iphone XR / XS / XS-Max / 14 / 14 Plus / 14 Pro / 14 Pro Max anakartı için Yüz kimliği anakartı yok, yüklediğinizde, kamera işlevini kullanabilecek sistemi tekrar güncellemelidir.Iphone X / XR / XS / XS-Msx / 11 / 11 Pro / 11 Pro Max / 12 / 12 Mini / 12 Pro / 12 Pro Max / 13 / 13 Mini / 13 Pro / 13 Pro Max / 14 / 14 Pro / 14 Pro Max anakartı ile Yüz KİMLİĞİ , ne zaman u yükleme, pls Kamera lensine dokunmayın,bir kez dokunduğunuzda Yüz kimliği işlevine zarar verir, teşekkürler !!!

1) Aşağıda ortak lojistik şirketlerimiz ve tahmini zaman dilimlerimiz bulunmaktadır.Geçiş süresi, bulunduğunuz yere bağlı olarak değişir.

Ürün Teşhir :

Not: Müşteri malları geri nakliye maliyetini taşımalıdır,yeniden göndermek için nakliye ücretini ödeyeceğiz.

Lütfen aşağıdaki öğelerin iade edilemeyeceğini unutmayın:

Garanti hakkında:

6.Emirleri almam ne kadar sürer.

3.Tüm ürünlerimiz için 3 ay garanti veriyoruz.Tüm öğeler orijinal hallerine iade edilmelidir

Iphone 14 Pro Max 14 Artı Anakart Orijinal Kilidini 128GB / 256G / 512G Anakart Desteği Güncelleme Testi İyi Çalışma Yüz

1.Biz Bluegold.com.tr EMANET yoluyla ödeme kabul

7.Siparişinizi almak için gereken süre 2 faktöre bağlıdır: seçtiğiniz teslimat yöntemi ve sipariş karşılama süresi.Siparişinizi zamanında aldığınızdan emin olmak için elimizden gelenin en iyisini yaptığımızı lütfen unutmayın.Aşağıda tahmini zaman dilimi verilmiştir

Kaynak Anakara Çin
Yüz Kimliği İşlevi Yüz Kimliği Olan/Olmayan
Marka Adı YMJ
Kapasite 128 GB / 256 GB / 512 GB
Uyumlu Model Iphone 14 Artı 14 Pro Max Anakart
Uyumlu Marka Apple iPhone'lar
Kimlik Hesabı Kimlik Hesabı Yok
QC Tam QC çalışma Test
Kalite Yüksek kalite
Orijinal Yer Shenzhen Guangdong Çin (anakara)
Model Numarası mobil anakart için
Destek güncellemesi Evet
Ürün Durumu Stokta var
Sürüm SIM Sürümü Ekle

0 Bu ürün için yorumlar

Yorum ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız