İlk siparişiniz için ücretsiz kargo!

3 İN 1 Kızlar için Okul Çantaları Çocuklar için Sırt Çantası okul sırt çantaları Gençler Kızlar Pullu Kulesi Kawaii Sırt Çantası Öğle Yemeği Çantası

₺7 743.82 ₺7 356.68
( 0 Müşteri yorumları )
Renk:

[Kızın okul çantası tasarım süreci]: Çeşitli benzer bilimsel ilkeleri kullanır, çocukların sevdiği bir grafiktir, bu nedenle çocuklara daha fazla eğlence getirebilir ve iki yönlü fermuarlara ve renkli fermuarlara sahiptir.

[Büyük kapasiteli kızların okul çantası]: Çocuk tek boynuzlu at şeffaf sırt çantası 1 büyük okul çantası, 1 ön fermuarlı cebi içerir; 1 büyük cep saklama çantası; 1 öğle yemeği çantası; 1 kalem çantası; Bu okul çantası seti, okul çocukları için tüm malzemeleri tutacak kadar alana sahiptir.Kalemler, dizüstü bilgisayarlar, cep telefonları, kitaplar ve su şişeleri gibi.

[Kızların Okul Çantasının Teknik Tasarım Süreci]: Omuz pedleri ve arka plakası ve ayarlanabilir omuz askıları basıncı azaltabilir, asla terlemez, omurganın eğriliğine tamamen uygundur ve çocuğun sırtıyla uygun bir boşluğu koruyabilir, bu da omuzun iç basıncını hafifletmeye ve dağıtmaya yardımcı olur zamanında.Rahat nefes al.

[Kızlar için Çocuk Okul Çantaları]: Okul çantaları, 6-18 yaş arası kızların okula gitmesi, açık hava sporları yapması veya seyahat etmesi için çok uygundur.Bu okul çantasının tasarımı çok yeni ve normalden daha büyük schoolbags.It çocukların sevdiği bir tarzdır.

Boyut: 40x19x29cm

[Siyah Tek Boynuzlu At Sırt Çantası 3'ü 1 arada】 Kızlar Sırt Çantası: (Yükseklik: 16,5' * Uzunluk: 11,8'* Genişlik: 5,9') Öğle yemeği çantası: (yükseklik: 9,5'* uzunluk:8,2'* genişlik: 3,9')Kalem kutusu: (uzunluk: 98,6' * genişlik:2.7 '*yükseklik: 1.9')

Stil : Çocuk okul sırt çantası set-1x sırt çantası, 1 xlunch çantası, 1x kalem çantası

Cinsiyet Kızlar
Damla Nakliye Destek
Öğe Türü Okul Çantaları
Kapatma Türü fermuar
Model Numarası BD19218-A'nın sohbeti
Ürün Uzunluğu 29cm
Uygulanabilir okul yaşı ilkokul
Çanta boyutu 40x19x29 cm
CN Fujian
Ürün Yüksekliği 40cm
Menşe Yeri Çin (Anakara)
Ana Malzeme Tuval
Tip sırt çantası
Tarz Çizgi Film Sevimli
Kaynak Anakara Çin
Ürün Ağırlığı 0.7kg
Malzeme Bileşimi Tuval
Ürün Genişliği 19cm
İç Polyester Elyaf
listeleme yılı ve Sezonu Yaz 2021

0 Bu ürün için yorumlar

Yorum ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız