İlk siparişiniz için ücretsiz kargo!

Dış Boru Motor Konnektörleri Kiti Tekne yağ borusu tank konnektörü Motorlu Tekne Aksesuarları Boru Bağlantısı Dıştan Takma Motor Boru

₺829.84 ₺307.09
( 0 Müşteri yorumları )
Renk:

Iç çapı: yaklaşık 7.4 mm / 0.29 in

Duvar kalınlığı: yaklaşık 2.3 mm / 0.90 in

1 * Dıştan Takma Motor yağ Borusu

4.Yönlü Akış Göstergesi: Dış Boru, sıvı akışının yönünü gösteren, iyi performans ve güvenlik sağlayan işaretli bir gösterge içerir.Net ve görünür gösterge, verimli akışı yönlendirerek onu güvenilir bir aktarım seçeneği haline getirir.

Uzunluk: yaklaşık 3.2 m/125.98 in

Dış çap: yaklaşık 1.2 cm / 0.47 in

Dış çap: yaklaşık 1.2 cm / 0.47 in

Daha fazla ürün detayına bakın

Özellikleri:

2.Yüksek performans: Dıştan takma deniz motoru yağ deposu konektör kiti için mükemmel bir uyum ile tasarlanan bu harici boru, mükemmel hava sızdırmazlığına ve motor yağının sızmasını veya dökülmesini önleyen sağlam bir kauçuk gövdeye sahiptir.

1.Optimum Yağ Dağıtımı: Harici Borumuz, benzinin geri akışını önleyerek kesintisiz yağ akışı sağlar.Anti-UV kauçuk ve paslanmaz çelik malzemeler kullanarak, ideal olarak optimum yağ dağıtım performansı sağlayan üstün dayanıklılık sağlar.

Net ağırlık: yaklaşık 460 gram

Iç çapı: yaklaşık 7.4 mm / 0.29 in

Kauçuk ve paslanmaz çelik malzemelere sahip bu Dıştan Takma Motor Yağı Borusu, mükemmel hava sağlar tightness.It yağı tanktan boru hattına kolayca getirir ve bir gösterge ile işaretlenir.Genel Borudan yapılmış, motor ihtiyaçlarınız için mükemmeldir.

Çift boru:

3.Yağ Akışı Yönetimi: Harici boru, geri akışı önlerken tanktan boru hattına verimli yağ transferi sağlar.Sorunsuz bir deneyim sağlamak için kolaylıkla kurun ve sorunsuz bir şekilde değiştirin.

5.Esnek Uygulanabilirlik: Cömert üç metre uzunluğu ve çoğu dıştan takma modelle uyumluluğu ile dış borularımız çeşitli senaryolarda faydalı olduğunu kanıtlıyor.

Dış boru:

Duvar kalınlığı: yaklaşık 2.3 mm / 0.90 in

Net ağırlık: yaklaşık 450 gram

Uzunluk: yaklaşık 3.1 m/122.04 in

Ambalaj listesi:

Kaynak Anakara Çin

0 Bu ürün için yorumlar

Yorum ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız