İlk siparişiniz için ücretsiz kargo!

Küçük Taşınabilir Mini Nemlendirici Kişisel Serin Sis Nemlendiriciler Yatak Odası İçin Sessiz Otomatik Kapanma Masası Nemlendirici

₺739.18 ₺561.71
( 0 Müşteri yorumları )
Renk:

Cilt bakımı ve sağlık için havayı arındırın, eviniz ve ofisiniz için vazgeçilmez bir koruma !

renk: Beyaz

Paket içeriği:

Sadece yukarıdaki paket içeriği, diğer ürünler dahil değildir.

[Sağlığınız için yararlı]İç mekan klimasını etkili bir şekilde iyileştirir.Bu hava nemlendiricisi kuru ve çatlamış cildi yumuşatabilir ve nemlendirebilir

1 x nemlendirici

Sessiz: Nemlendirici neredeyse sessiz çalışır, uyurken veya ders çalışırken rahatsız edici bir ses çıkarmadan maksimum rahatlama sağlar.Bütün gece sisin tadını çıkarın ve biraz kestirin.Bebeğiniz ve sorunsuz bir gece uykusu için mükemmeldir.

Not: ışık yansıması ve farklı görüntüler, resimdeki öğenin renginin gerçek şeyden biraz farklı olmasına neden olabilir.Izin verilen ölçüm hatası +/- 1-3cm.

Malzeme: ABS

MODERN: Şık tasarım, yatak odası, mutfak, banyo, ofis, araba vb.Gibi her dekorla mükemmel uyum sağlar.Bu taşınabilir difüzörü spa, yoga, meditasyon, rahatlama ve ruh hali geliştirme rutinlerinizde kullanabilirsiniz.

Özellik: Her bir uçucu yağın iyi emilmesini sağlamak için ultra ince ve düzgün sis, her zaman ve her yerde spa'nın keyfini çıkarmanızı sağlar.

Gürültü 36db
Kaynak Anakara Çin
Nemlendirme Yöntemi Sis Deşarjı
Marka Adı FGHGF'NIN sohbeti
Gerilim (V) 5V
Kapasite 1L
Güç (W) 1w

0 Bu ürün için yorumlar

Yorum ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız