İlk siparişiniz için ücretsiz kargo!

5 Adet %100 % Test Edilmiş LCD ekran dokunmatik ekran digitizer Redmi İçin 8A Ekran LCD MZB8255IN M1908C3IC LCD Ekran Redmi İçin 10C 9 7 9A

₺1 351.62 ₺1 189.40
( 0 Müşteri yorumları )
Renk:

1. Malları aldığınızda herhangi bir sorun varsa , lütfen anlaşmazlığı açmayın , hemen bizimle iletişime geçin.Sorunu çözmenize yardımcı olacağız .

LCD ekranımız kırık ekranınızın yerini alabilir.Sadece telefonunuzun yeni görünmesini sağlamakla kalmaz, aynı zamanda çok iyi çalışır.

Sevgili alıcı, lütfen sipariş vermeden önce buna dikkat edin :

1.Herhangi bir hasar için değiştirme

3. Bluegold.com.tr'te koruma süresi 60 gündür ( birkaç ülke 90 gündür).Koruma süresi sona ermek üzereyse ve malları almazsanız, lütfen benimle iletişime geçin, size yardımcı olabileceğim üç yol var: a. Koruma süresini uzatın .b. Malları tekrar gönderin .c. parayı iade edin .

2. Uausl olarak, (Çin Post Olağan Küçük Paket Artı, Çin Post Kayıtlı Hava Posta ve Bluegold.com.tr Standart Nakliye) teslim süresi 16-35 iş günüdür .Özel durum ile birlikte gelirse (Tatiller , politika ayarlaması , gümrük , uzak alan vb.), Gecikecektir.

Lütfen siparişinizi verdikten sonra iletişim adınızı , adresinizi , posta kodunuzu ve telefon numaranızı dikkatlice onaylayın, aksi takdirde malları alamamanız mümkündür .

5 Adet %100 % Test Edilmiş LCD ekran dokunmatik ekran digitizer Redmi İçin 8A Ekran LCD MZB8255IN M1908C3IC LCD Ekran Redmi İçin 10C 9 7 9A

3.Satış Sonrası

2.Kalite Kontrol

4.Parmak izleri hakkında

Servis Sonrası

Amoled ekran parmak izi okumayı destekler ve ekranda bir parmak izi deliği vardır, ancak parmak izi okumak için esnek kablo anakart üzerindedir.Telefonun parmak izi okuması değiştirmeden önce iyi çalışıyorsa, ekranı değiştirdikten sonra yapın.Ve lütfen dikkat --- TFT ekran parmak izi okumayı desteklemiyor.

Çin Post tarafından ücretsiz kargo Sıradan küçük Paket Artı, öğeler Çin'den ayrıldıktan sonra takip edilemez.Kabul edemezseniz , lütfen Bluegold.com.tr standart nakliye veya Epacket, diğer yöntemi seçin, ancak nakliye ücretini ödemeniz gerekir

Ürünün herhangi bir sorunu varsa lütfen bizimle iletişime geçin, mesajlarınızı okur okumaz sorunla ilgileneceğiz.Size en iyi çözümü verecektir.(Bir anlaşmazlık açmayın lütfen, kötü geribildirim bırakmayın)

Biz cep telefonu aksesuarları profesyonel üreticileriyiz.Video gösterisi gibi göndermeden önce tüm malları test ettik.Lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin, size en iyi alışveriş deneyimini vereceğim.

1.LCD Ekran ve Dokunmatik Ekran Digitizer Xiaomi Redmi için 10C 9 7 8 8A 9A 10
Malzeme AMOLED
Modeller Xiaomi Redmi için 10C 9 7 8 8A 9A 10
LCD Kiti Evet
Marka Adı JİARUİLA'NIN
Kaynak Anakara Çin
Tip LCD ve Dokunmatik Ekran Digitizer
Model Numarası Xiaomi Redmi için 10C 9 7 8 8A 9A 10
Ekran > 3"
Uyumlu Marka XİAOMİ'NİN

0 Bu ürün için yorumlar

Yorum ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız