İlk siparişiniz için ücretsiz kargo!

Endüstriyel fiş kolye ışık kordonu Kenevir Halat Asılı Lamba Çiftlik Evi Aydınlatma Armatürleri ile On / Off Anahtarı Mutfak Yatak Odası için

₺689.03 ₺440.96
( 0 Müşteri yorumları )
Renk:

3. Ürünlerimiz yüksek kalitede resmi otantik ürünlerdir.Burada çeşitli stil aydınlatmalarının tadını çıkarabilirsiniz.

5. Parsel ödeme tarihinden itibaren 30-60 gün içinde alınamazsa, lütfen bizimle iletişime geçin.Müşteri memnuniyeti bir hizmet ilkesidir.

Bu öğe elinizde 7 günden fazla ise, kullanılmış olarak kabul edilecek ve size geri ödeme yapmayacağız veya yeniden göndermeyeceğiz.

2. Negatif Geribildirimden ayrılmadan önce herhangi bir sorunla karşılaşırsanız lütfen önce bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.

2. Sipariş adresiniz gönderim adresinizle eşleşmelidir.Alıcının adı tam ad olmalıdır.

2. Herhangi bir soru lütfen öncelikle bizimle iletişime geçin, sorununuzu çözmek için VIP yıldız hizmeti sunacağız.

3. Tüm siparişler 3-5 gün içinde verilecektir, beklenmedik bir durumda nakliye süresini geciktirebiliriz.

2. Tüm iade öğeler orijinal ambalajında olmalıdır ve iade sağlamak için nakliye takip numarası ile bize bildirmeniz gerekir.

Uyarı: 1. Manuel ölçüm nedeniyle 1-2 cm ölçüm sapmasına izin verin. 2. Nedeniyle farklı monitör ve ışık etkisi, öğenin gerçek renk biraz olabilir.GÖNDERİ > >

GERİ BİLDİRİM >>

3. Öğeyi ve aksesuarları sağlam bir şekilde alma öncülüğünde Bluegold.com.tr platformu veya diğer geri ödeme yöntemi aracılığıyla size tam bir geri ödeme yapacağız.

İADE ve GERİ ÖDEME >>

4. Bazen yurtdışına gittikten sonra lojistik izleme bilgisi olmadan sipariş verin; bu normal bir durumdur; etkili süre içinde güvenli bir şekilde ulaşılacaktır.

ÖZELLİKLER: 1. Metal ışık çizgisi, birçok farklı estetiğe uyan benzersiz bir vintage görünüm veren bükülmüş kenevir ipine sarılır. 2. Sarkıt aydınlatma armatürü, yüzeyde birinci sınıf pişirme boyası, oksidasyon direnci ve pas direnci ile yüksek kaliteli doğal kenevir ve demir elmas abajurdan yapılmıştır. 3. Endüstriyel asılı lamba, kafes abajurunun açık hava tasarımı sadece ampulü korumakla kalmaz, aynı zamanda ışık emisyonunu da en üst düzeye çıkarır. 4. Yaygın olarak uygulanan: Mutfak, yemek odası, yatak odası, restoran, kafe, bar, ofis ve endüstriyel tarzı istediğiniz diğer birçok iç mekan. 5. Kullanımı kolay, bu asılı ışıkları herhangi bir alet kullanmadan fişli kablo ile monte ediyorum: sadece bir ampul takın ve ışığı kolayca kontrol edebileceğiniz Açma / Kapama düğmesine tıklayın.ŞARTNAME:- Tip: kolye ışık-Malzeme: donanım, demir, kenevir-Renk: siyah-Taban stili: E26/E27 vida (ampul dahil değildir) - ışık kaynağı: akkor ışık/enerji tasarruflu lamba/LED/halojen vb.ampul-voltaj: AC 110-240 V-Watt: Max 60 W-Anahtar tipi: On/Off anahtarı (kordon üzerinde) - Aydınlatma alanı: 5-10 kare -paket içeriği: 1 adet * kolye ışık (ampuller olmadan)

HİZMET >>

1. Görüşleriniz işimizin gelişimi için çok önemlidir, bu nedenle ürünlerimizden memnunsanız lütfen 5 yıldız geribildirim bırakın.

Herhangi bir sorununuz varsa lütfen olumsuz/nötr bir geri bildirim bırakmayın veya önce herhangi bir iletişim olmadan bir anlaşmazlık açmayın.Tüm mesajlara en kısa sürede cevap vereceğiz ve çözmenize yardımcı olacağız.Şimdiden teşekkürler!

1. DÜNYA çapında NAKLİYE. (Bazı ülkeler ve APO/FPO hariç)

4. Yeni ürün lansmanları ve satış etkinliği bilgileri almak için mağazamıza odaklanın, ücretsiz yeni deneme alma şansınız olacak.

6. Biz herhangi bir gümrük vergisi veya ithalat sorumlu değildir tax.So lütfen satın almadan önce lojistik gümrüklerinizi kontrol edin.

1. Profesyonel servis ekibi, mesaj, istasyon mektubu, TradeManager veya e-posta vb.Yoluyla 24 saat içinde size destek olacaktır.

1. Öğeden memnun değilseniz, lütfen 7 gün içinde bizimle iletişime geçin ve alındığı tarihten itibaren 30 gün içinde iade edin.

Kısılabilir olduğunu No
Marka Adı SİKEBOTE'UN
Kurulum Türü Kordon Kolye
Baz Tipi e27
Bitirmek demir
Ampuller Dahil mi No
Yer Salon, Çalışmak, Ebeveyn Yatak Odası, diğer yatak odaları, Otel Salonu
Güç Kaynağı AC
Işık kaynaklarının sayısı 1
Öğe Türü Kolye ışıkları
Işık kaynağı LED Ampuller
Malzeme Metal
Model Numarası Kolye ışık
Teknik Boyalı
Sertifikalandırma Hiçbiri
Aydınlatma Alanı 5-10 metrekare
Abajur Rengi Siyah
Kaynak Anakara Çin
Tarz nostaljik

0 Bu ürün için yorumlar

Yorum ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız