İlk siparişiniz için ücretsiz kargo!

12 ADET Yedek Parçalar için iRobot Roomba Combo J7 + Elektrikli Süpürge Kauçuk Fırça HEPAFilter Yan Fırça Paspas Bezi Toz Torbası

₺523.33 ₺303.62
( 0 Müşteri yorumları )
Renk:

1 Çift x Kauçuk Fırçalar

2 x Filtreler

1 x Temizleme Fırçası

2 x Yan Fırçalar

Mağazamızda çeşitli yüksek kaliteli ev aletleri ve aksesuarları vardır, lütfen seçmekten ve satın almaktan çekinmeyin.Bizimle uzun süre çalışmak istiyorsanız, lütfen bizimle iletişime geçin ve size çok uygun bir fiyat vereceğiz.Saygılarımla!

[Uyumluluk] Elektrikli süpürge yedek parçaları MÜKEMMEL uyum - ıRobot Roomba Combo J7+ile uyumludur.Bu set olanlar kadar iyi çalışır, hassas uyum ve kolay kurulum.

Malzeme: Plastik + mikrofiber + dokunmamış

Sadece yukarıdaki paket içeriği, diğer ürünler dahil değildir.

[Detay]İkincil kirliliği önlemek için temizlik aksesuarlarının düzenli olarak değiştirilmesi.Yan fırça, dayanıklı ve daha iyice temizlenen naylon kılları benimser.Duvarları temiz tutmak için üçgen yan fırçalar toplanır ve temizlenir.HEPA yüksek verimli filtre, poleni etkili bir şekilde filtreleyebilen ve emebilen özel malzemelerden yapılmıştır.Çok sayıda toz kirini tutmak için büyük kapasiteli toz torbası.

[YÜKSEK performans]: Yüksek verimli filtre değiştirmeleri, toz, kirli, evcil hayvan kılı ve %0,1 kadar küçük küçük parçacıkların %99,9'unun takılmasına yardımcı olur microns.To robot Vakumunuzun en yüksek performansta çalışmasını sağlayın, roomba filtresinin değiştirilmesi için Aksesuarların birkaç haftada bir temizlenmesi ve iki ayda bir değiştirilmesi önerilir.

2 x Paspas Bezi

Not: ışık yansıması ve farklı görüntüler, resimdeki öğenin renginin gerçek şeyden biraz farklı olmasına neden olabilir.Izin verilen ölçüm hatası +/- 1-3cm.

1 x Tornavida

2 x Toz Torbaları

renk: gösterildiği gibi

[Kauçuk Ana Fırçalar]İki kauçuk ana fırça, verimli bir şekilde temizlemek ve temizliği daha hızlı hale getirmek için birlikte çalışır.Kiri süpürmekten kauçuk bir fırça sorumludur ve diğer kauçuk fırça kiri temizler, zahmetli saçlar bile kolayca temizlenebilir, çöpleri saklanacak hiçbir yerde bırakmaz ve sağlığınızı korur.

Mağazamıza hoşgeldiniz.

[Mikrofiber com-bo j7 + Paspas Pedi]: Bu com-bo j7+ paspas pedi, ultra ince toz ve kalıntıları, yapışkan dağınıklıkları, kiri ve mutfağı temizlemek için güçlü dekontaminasyona sahip birinci sınıf mikrofiberlerden yapılmıştır grease.It karo, parke ve taş üzerinde de kullanılabilir, zemini çizmeyecek ve halılarda ve sert zeminlerde inanılmaz bir temizlik sağlayacaktır.Rahat kullanmanıza izin verin.Güçlü Su Emme: Yüksek sıcaklık dayanımı, solma yok, tüy bırakmayan, kolay kuruyan, dayanıklı

Paket içeriği:

Marka Adı FGHGF'NIN sohbeti
Kaynak Anakara Çin

0 Bu ürün için yorumlar

Yorum ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız