İlk siparişiniz için ücretsiz kargo!

Kanepe Yan Sehpa, Uç 2 Takım, Rustik Kahverengi ve Modern Komodin, Saklama Alanı ve Kapılı Yan Sehpa, Komodinler, o Takımı

₺9 925.67 ₺7 940.58
( 0 Müşteri yorumları )
Renk:

Ürün 2: ☛Komodin, ucun kendisini ve içindeki veya üzerindeki şeyleri güçlü bir şekilde destekleyecek kadar kalın ve dayanıklı olan birinci sınıf mdf'den yapılmıştır ve uzun süreli kullanım için mükemmel işçilik ve sağlam pürüzsüz yüzey.

Ürün 2: ☛Hafif ve kompakt tasarıma sahip komidin, yatak odanızdaki veya oturma odanızdaki herhangi bir yere kolayca ve rahatça taşınabilir.

Ürün 1: Genel Boyut: 11. 8" G x 15. 7 "L x 24.2" H. Bu geniş masa üstü ve 3 katlı açık raflar, sınırlı bir alanda yeterli depolama alanı sağlar. corner.It herhangi bir oturma odasında,evde ve ofiste herhangi bir mobilya stiline iyi uyum sağlayabilir

Ürün 1: Endüstriyel Gece Standı: Modern sade stil,siyah çelik çerçeve ve rustik masa üstü birbirini tamamlar ve vintage görünümün parlak parlaklığını yaratır.2 Kişilik bu klasik sehpa takımı, herhangi bir yatak, kanepe veya yatar koltuğun yanına mükemmel uyum sağlar.

Ürün 1: Ayrıntılı talimatlar ve tüm etiketli parça aksesuarları dahildir, sadece anlaşılması kolay olanı takip edin ve montajı 15-20 dakika içinde hızlı bir şekilde bitirin.Islak bir bezle temizlenmesi kolaydır.

Ürün 1: Sağlam ve Kararlı: komidin, ucun kendisini ve içindeki veya üzerindeki şeyleri güçlü bir şekilde destekleyecek kadar kalın ve dayanıklı olan yüksek kaliteli MDF levhadan yapılmıştır.X şeklindeki çerçeveler ve dört ayarlanabilir ayak pedi bu yan sehpayı daha sabit tutar.

Ürün 2: ☛Daha rahat bir çalışma deneyimi sunan iki çekmeceli ve pürüzsüz, güzel yüzeyli esnek yan sehpa, iki çekmece geniş depolama alanı sağlar.

Ürün 2: ☛Yatakların, komodinlerin,yatar sehpanın,komodinin,okuma,yazma,çizim veya aklınıza gelebilecek başka herhangi bir şeyin yanında kullanım için idealdir.

Masa tasarımı Komidin
ASIN B0BGNWFYCW'NIN sohbeti
Oda Tipi Yatak odası, oturma odası, Ev ofis
Kaynak Anakara Çin
Baz Tipi Bacaklar
Bitiş Türü Parlak, Pürüzsüz yüzey
Mobilya Kaplama Alaşımlı Çelik
Bitiş türleri Parlak, Pürüzsüz yüzey
Renk Rustik Kahverengi
Özel Özellik Depolama
Tarz Modern
Ürün Ölçüleri 15.7 D x 11.8 G x 24.2 Y
desen Katı

0 Bu ürün için yorumlar

Yorum ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız