İlk siparişiniz için ücretsiz kargo!

Kan Kolye Vampir Aksesuarları Kadınlar İçin Damlayan Kan Damlayan İmitasyon İnci Kolye Vampir Aksesuarları Kadınlar İçin

₺110.34 ₺44.17
( 2 Müşteri yorumları )
Renk:

Notlar:

1. Aydınlatma efektleri ve çekim açıları nedeniyle, üründe bir renk farkı var, lütfen anlayın.

3.【Seçilmiş Malzeme】 Vampir kanı inci kolye rahat, güçlü ve dayanıklıdır çünkü sıkı bir imitasyon inci ve akrilik malzeme seçiminden yapılmıştır ve uzun süre kullanılabilir.

2. Manuel ölçüm nedeniyle, ürün boyutunda bir tolerans vardır.

1. Malzeme taklit incilerdir.Kolye, boynunda gergin olabilen iki elastik ip kullanır ve giymesi çok rahattır, gevşek olma konusunda endişelenmeyin.

2. Her el işi parçasının model resimle tam olarak aynı olması (kan damlası püskülünün rengi, uzunluğu ve konumu) mümkün değildir, ancak her parça çok güzel olacaktır."Kan lekesi", temelde kan pıhtılaşmasının rengi olan daha koyu koyu kırmızıdır.

Ürün boyutu: 32 cm+7 cm/12.6 in + 2.7 in

4.【Kırmızı ile Gerçeklik】 Kan Kolyesi, kan damlası saçağının rengi, uzunluğu ve konumu dahil olmak üzere model resmiyle tam olarak aynı olamayan her parça ile el yapımıdır, ancak her parça temelde kan pıhtılaşmasının rengiyle çok güzel olacaktır.

3. İmitasyon inci olmasına rağmen kan damlayan kolyenin dokusu iyi ve belli weight.It iyi bir parlaklığa sahiptir.

Adı: Kan damlayan kolye

Daha fazla ürün detayına bakın

5.【Yaygın Adhibition】 Vampir Kolye Kanı Cadılar Bayramı, Noel ve doğum günü partileri için mükemmeldir çünkü çok derin ve gizemli görünümlüdür ve sizi kalabalığın içinde modern ve şık kılar.

2.【Ayarlanabilir Kolye】 Arkada ayarlanabilir bir uzatma zinciri ile Kanlı inci Kolye boynunuza sıkıca çekilebilir ve gevşemesi konusunda endişelenmenize izin vermez.

1.【 Cadılar Bayramı Teması】 Cadılar Bayramı veya cosplay partinizi gizemli hale getiren Damlayan Kolye, damlayan kanın mükemmel kombinasyonlarına sahiptir ve herkesi o kadar korkutur ki her fırsatta başlar.

Ürün Listesi:

Belirleme:

Tanım:

Malzeme: imitasyon inci ve akrilik

Kan damlayan kolye*1

Yaş Öner 12+y
Kaynak Anakara Çin

2 Bu ürün için yorumlar

Misafir - 2023-09-22

Açıklamaya sadık, çok soğukkanlı, çok çabuk geldi

Misafir - 2023-09-12

İlginç ve şık. Harika görünüyorsun. İyi satıcı

Yorum ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız