İlk siparişiniz için ücretsiz kargo!

Kitaplar için okuma lambaları lamba ile LED kitap ışıkları 3 göz koruma modu ışık kamp için kelepçe ile LED kitap ışık çocuk kitabı

₺239.19 ₺93.36
( 0 Müşteri yorumları )
Renk:

3.Çeşitli ışık efektleri: Bu okuma ışığı, seçmeniz için size birden fazla ışık efekti sağlar from.It doğal, sıcak, parlak bir ışıkla ihtiyaçlarınızı ve isteklerinizi karşılayabilir.Bu sayede okuma konforunuz ve kaliteniz artar.

Belirleme:

1 * şarj kablosu

Açık hava sporları, kamp veya seyahat maceralarınızda size eşlik edebilecek taşınabilir ve doğal bir okuma lambası mı arıyorsunuz?Eğer öyleyse, Kitaplar için bu okuma ışığını seveceksiniz.Bu okuma lambası pille çalışır ve herhangi bir kitaba takılabilir veya e-reader.It ' nin açısını ve parlaklığını ayarlamanıza izin veren esnek bir boynu vardır. light.It ayrıca gözlerinizi zorlamayacak veya başkalarını rahatsız etmeyecek yumuşak ve doğal bir ışığa sahiptir.Yatakta, çadırda veya uçakta okumak isteyip istemediğinize bakılmaksızın, bu okuma lambası okuma deneyiminizi daha rahat ve keyifli hale getirecektir.

5.Yaygın olarak Kullanılan: Bu pratik okuma lambası, açık hava sporları, kamp veya seyahat için harika bir arkadaştır reading.It herhangi bir kitap boyutuna veya şekline sığabilecek kompakt bir tasarıma sahiptir.

4.Uzun ömürlü Pil: Bu okuma lambası, enerji tasarrufu sağlayan ve kullanışlı dahili bir bataryaya sahiptir.Azalmadan uzun süre kullanabilirsiniz power.It ayrıca yüksek verimli ve hızlı şarjı destekler, böylece istediğiniz zaman ve istediğiniz yerde okuyabilirsiniz.

Daha fazla ürün detayına bakın

Tanım:

Tam şarj süresi: 1.5 H

Boyutu: yaklaşık 104.4*35*15.6 mm/4.1*1.4*0.6 içinde

Ambalaj Listesi:

2.Led ışık Tasarımı: Bu okuma lambası, rahatça okumanız için pürüzsüz ve yumuşak bir ışık sağlayan LED lambaya sahiptir.LED ışığı ayrıca göz tahrişini ve yorgunluğu önler, böylece daha uzun süre okurken eğlenebilirsiniz.

1 * Taşınabilir okuma lambası

1.Kolay Taşıma: Bu okuma ışığını yanınıza alabilirsiniz everywhere.It küçük ve taşınabilir, bu yüzden cebinize sığar, kitabınıza klipslenir veya kendi başına durur.Taşıması kolay olduğu için nerede olursanız olun okumanın tadını çıkarabilirsiniz.

En uzun pil ömrü: 80 H (minimum parlaklık)

Renk: siyah, mavi

Marka Adı Rondaful'un
Tip USB Soğutucu
Kaynak Anakara Çin

0 Bu ürün için yorumlar

Yorum ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız