İlk siparişiniz için ücretsiz kargo!

Ultenic D5 Serisi D5S / D5S Pro / D5S Pro + robotlu süpürge Yedek Parça Ana Yan Fırçası Hepa Filtre Paspas Bez Değiştirme

₺270.83 ₺135.41
( 0 Müşteri yorumları )
Renk:

Sipariş vermeden önce, cihaz modellerinizin, bu ürün sayfasında belirtilen ilgili uygun modelin, cihazınızın altındaki isim plakasındaki belirli ürün model numarasını kontrol edebileceğinizi doğruladığınızdan emin olun (birçok süpürücünün son derece benzer adları vardır, bu nedenle belirli model numarasına göre ayrım yapmanız gerekir), yanlış ürünü satın almanız nedeniyle geri ödeme talep ediyorsanız,iade nakliye ücretlerinden siz sorumlu olacaksınız.

- Ultenik D5'ler

4. Gösterilen resimler gerçek öğe değildir ve sadece referans içindir.

3, Paket transit olarak kaybolursa veya kırılırsa, size para iadesi yapacağız, en kısa sürede bizimle iletişime geçmelisiniz.

1, Bunlar Orijinal / Orijinal ürünler değil, sattığımız şey yepyeni Uyumlu Yedek Ürünlerdir.

5, Lütfen bize herhangi bir sorunu çözme fırsatı verin.Siparişin yanlış gitmesi durumunda yaşayabileceğiniz mutsuzluğu anlıyoruz, ancak size tatmin edici sonuçlar vermek için elimizden gelenin en iyisini yapacağız.

6, Mağazamızda tüm aksesuarlar yıkanabilir.

4, Herhangi bir olumsuz geribildirim ayrılmadan veya Bluegold.com.tr herhangi bir anlaşmazlık açmadan önce lütfen bize ulaşın.Biz sorunu çözmek için yardımcı olacaktır.

Dikkat:

7. Stok durumu ve zaman farklılıkları nedeniyle, öğenizi hızlı teslimat için ilk mevcut depomuzdan göndermeyi seçeceğiz.

Farkına varmak

6. Gönderinizi bu süre içinde almadıysanız, lütfen bizimle iletişime geçin.Gönderiyi takip edeceğiz ve bir cevapla mümkün olan en kısa sürede size geri döneceğiz.Amacımız müşteri memnuniyeti!

Gönderi Bilgileri

2, Paket, yukarıda seçtiğiniz seçeneği resimlerde gösteren tüm kitleri içerir.

2. Siparişler ödeme doğrulamasından sonra zamanında işlenir.

Tüm ürünlerimiz DropShipping desteği, gerekirse müşteri hizmetlerine başvurabilirsiniz!

Uygulanabilir Modeller

Ekonomi lojistiği genellikle 1-3 ay ve bazen 3-6 ay daha yavaştır.Lütfen satın almadan önce seçtiğiniz lojistik modunu açıkça onaylayın.

8.Biz satıcı ithalat vergisinden sorumlu değiliz, alıcı bundan sorumludur.Bunun neden olduğu herhangi bir anlaşmazlık mantıksızdır.

- Ultenik D5

3. Biz sadece teyit sipariş adresleri gemi.Sipariş adresiniz Gönderim adresinizle eşleşmelidir.

- Ultenik D5s Pro+

- Ultenik D5s Pro

1. DÜNYA çapında NAKLİYE.

5. SERVİS TRANSIT süresi taşıyıcı tarafından sağlanır ve hafta sonları ve tatil günleri hariçtir.Transit süreleri, özellikle tatil sezonunda değişebilir.

Uluslararası gönderilerin en çok ürünleri ezmesi nedeniyle, yan fırçalarımız nakliye sırasında kolayca sıkılabilen ve deforme olabilen plastik ve silikondan yapılmıştır.Bu olursa endişelenmeyin, fırçayı haşlamak için sadece sıcak su kullanın ve normal.It günlük kullanımı etkilemez.

Tip Elektrikli Süpürge Parçaları
Model Numarası ultenic için D5 Serisi D5S / D5S Pro / D5S Pro+
Vakum Parçası Tipi Fırçalar
Kaynak Anakara Çin
Marka Adı OSSİEAO

0 Bu ürün için yorumlar

Yorum ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız