İlk siparişiniz için ücretsiz kargo!

1 Takım Boynuzları Çanta Kadife Beraberlik Dize Tavşan Hediye Paketleme Çantaları Parti Dekorasyon Navidad Hediye Bir

₺561.71 ₺404.50
( 0 Müşteri yorumları )
Renk:

5, [Geniş Durumlar] Bu Bez Noel hediye Çantaları Noel partileri, ikram çantaları, şeker torbaları, ikram çantaları, okul, anaokulu ve sınıf ödülleri vb.İçin uygundur.

Sadece yukarıdaki paket içeriği, diğer ürünler dahil değildir.

2, [Dayanıklı Malzeme] Noel hediye keseleri, taşıması kolay, sağlam, dayanıklı, basit, hafif ve tekrar kullanılabilir yumuşak kadife malzemeden yapılmıştır.

Her kadife hediye çantası, yeni ve Noel ağacı süslemesi için çok uygun olan bir çift boynuzla tasarlanmıştır ve özel görünümleri güçlü bir Noel atmosferi yaratabilir.

Noel Hediye Çantaları, taşıması kolay, sağlam, dayanıklı, basit, hafif ve tekrar kullanılabilir yumuşak kadife malzemeden yapılmıştır.

4, [Küçük Eşya Depolama]Noel rawstring Çantaları, tatlılar, kurabiyeler, mini oyuncaklar, şekerler, eşarplar, kitaplar, mücevherler, hediyeler vb.Her türlü parti için uygundur.Bunları küçük eşyaların depolanması için kullanın.

Boyutu:14x15 cm

1, [Noel Boynuz Çantaları] Her kadife hediye çantası, yeni ve Noel ağacı dekorasyonu için çok uygun olan bir çift boynuzla tasarlanmıştır ve özel görünümleri güçlü bir Noel atmosferi yaratabilir.

Paket içeriği:

Not: ışık yansıması ve farklı görüntüler, resimdeki öğenin renginin gerçek şeyden biraz farklı olmasına neden olabilir.Izin verilen ölçüm hatası +/- 1-3cm.

20 x Şeker Torbaları

Renk: A: açık kahverengi / B: kırmızı + açık kahve

3, [Saklamak için uygun]Noel hediye çantalarının ağzındaki ipli tasarım depolama için uygundur, daha sonra her iki tarafa veya ortasına bağlayabilirsiniz.

Adı: Noel Drawstrıngs Çantası

Malzeme: Kadife kumaş

Neden Cadılar bayramı
Kaynak Anakara Çin
Malzeme dokunmamış kumaşlar

0 Bu ürün için yorumlar

Yorum ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız