İlk siparişiniz için ücretsiz kargo!

Rulo Masaj Y Şekli 360 Döndür Ince Yüz Vücut Şekillendirme Gevşeme Kaldırma kırışıklık giderici Yüz Masajı Gevşeme Aracı

₺4 256.06 ₺2 085.40
( 0 Müşteri yorumları )
Renk:

2, Mallar hasar görürse veya gelemezse, geri ödeme için lütfen bizimle iletişime geçin, lütfen keyfi olarak kötü bir eleştiri vermeyin!

Çok Önemli

1, Bu uygun maliyetli bir yüz germe güzellik masajıdır.Silindir ve tutamak plastikten yapılmıştır ve yüzey güvenli bir şekilde sağlıklı malzemelerle kaplanmıştır.Plastik sakıncası varsa, lütfen satın almayın!

Özellikler: 1, lütfen hafifçe yuvarlanan cilde masaj yapın 2, lütfen yuvarlanan masajı zorlamayın veya aynı yerde tekrar tekrar yuvarlanan masaj yapın, eğer kullanırsanız cildinizi ağrı hissettirir 3, kullanmaya başladı lütfen her seferinde üç dakika, günde üç kez kullanım sıklığını takip edin ve daha sonra cilt masaj süresinin durumuna göre ayarlayın (artırın veya azaltın) 4, eşit masaj parçaları, makyajdan hemen sonra da kullanılabilir, ancak kullandıktan sonra temiz su veya ılık su ile dikkatlice temizlenir düzgün bir şekilde Kullanımdan önce uyarılar: 1. Kolye, küpe gibi aksesuarları çıkarın. 2. Saçın karışmasını önlemek için saçları toplayın veya saç bandıyla sabitleyin ve yuvarlanma daha pürüzsüz olacaktır.Kısa saçlar için saç tokasını kullanın. 3. Karışıklığı önlemek için kulakların etrafındaki saça dikkat edin.

Sıcak MÜHÜR

4. Kuru veya hassas ciltler için lütfen kullanmadan önce biraz losyon boyayın.

3D Rulo Masaj 360 Döndür Gümüş Ince Yüz Tam Vücut Şekli Masaj Kaldırma kırışıklık giderici Yüz Masajı Gevşeme Aracı

Parça sayısı Bir Birim
Y Şekli Rulo 3D Yüz Germe Silindiri Masajı
Boyut plastic, 13cm
Marka Adı HMTX'İN, Kemei
İsim Yüz Cilt Bakımı masaj Aletleri
Öğe Türü Masaj Rahatlama
Sahte Kirpik Zanaat El yapımı
Destek toptan
Güç Kaynağı Hiçbiri
Uygulama Yüz
Malzeme Plastik ABS Kaplama
Destek1 dropship
Şekil Y Şekli Yüz Masaj Silindiri
Kaynak AE (Kökeni), Anakara Çin

0 Bu ürün için yorumlar

Yorum ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız