İlk siparişiniz için ücretsiz kargo!

Bahçe Roma Sütun Kalıp Binalar Kaldırım Kalıpları DIY Çimento Havuzu Alçı balkon korkuluğu Beton Bahçe Kalıp Çit P7U9

₺196.95 ₺112.27
( 0 Müşteri yorumları )
Renk:

Malzeme: PP

Adı: balkon beton çit kalıbı

Kullanımı kolay: çimentoyu kum ve suyla karıştırın, ardından Roma direk kalıbını karışık ıslak betonla doldurun, düzeltin ve son olarak kalıptan çıkarın it.It kullanımı basittir.

Ürün Listesi:

ÜCRETSİZ KENDİN YAP: Beton çit kalıplarını kullanırken kişisel fikirlerinize göre yeni beton şekiller oluşturabilir ve bahçenizde güzel bir geçit oluşturabilirsiniz.

tanım

Belirleme:

YÜKSEK KALİTELİ MALZEME: Beton çit kalıbının temizlenmesi kolaydır, aşınmaya dayanıklıdır, yeterince dayanıklıdır ve tekrar kullanılabilir.Çünkü yüksek kaliteli PP malzemeden yapılmıştır.

Yaygın olarak kullanılan: çit beton kalıpları kaldırımlar, yürüyüş yolları, yürüyüş yolları, güverteler, piknik alanları ve diğer dış mekan iyileştirmeleri yapmak için kullanılabilir.

1 * beton çit kalıp

merhaba çocuklar, mağazamı ziyaret ettiğiniz için teşekkür ederim.listelediğimizden daha fazlasını satın almak istiyorsanız, lütfen bizimle iletişime geçin.Bu öğeye daha fazla ihtiyacınız varsa, bizimle iletişime geçebilirsiniz.size en iyi fiyatımızı vereceğiz.Mesajınızı bırakın!

Renk: beyaz

Boyutu: yaklaşık 50 * 28 * 7 CM/19.69*11.02*2.76 İÇİNDE

MÜKEMMEL HEDİYE "" Beton çit kalıpları, bahçeleri seven ve bahçelerini dekore etmekten hoşlanan aile ve arkadaşlar için bir hediye olarak mükemmeldir.Onu aldıklarında çok sevinecekler.

Şekil: Roma sütunu

Kaynak Anakara Çin
Malzeme plastik

0 Bu ürün için yorumlar

Yorum ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız