İlk siparişiniz için ücretsiz kargo!

DUcare fondöten fırça Kapatıcı Fırça Makyaj fırçaları Düz Üst Büyük Yüz Fırça Onarım kontur fırçası Sıvı Krem Tozu

₺412.80 ₺206.40
( 0 Müşteri yorumları )
Renk:

3. Kılların tabanını tamamen suya batırmamaya çalışın, aksi takdirde zulümsüz kıllarınız formdan ayrılabilir.

2. Kılları Fırça Şampuanı ile köpürtün ve su berraklaşana kadar su altında durulayın.

1 adet * Kapatıcı Fırça: #01

1 adet * fondöten fırça: #02

(2).Alipay, Paypal, Batı Birliği, tt'yi kabul ediyoruz.Tüm kredi kartları güvenli ödeme işlemci emanet yoluyla kabul edilir.

1. Günlük kullandığınız bir fırçaysa, haftalık olarak yumuşak sabunlu ılık suyla yıkamanızı öneririz.

(1).Hızlı kargoya ihtiyacınız varsa, ödeme yapmadan önce lütfen bizimle iletişime geçin.

💜 Kapatıcı Fırça:Süper yumuşak, saf sentetik saçlarla bir araya getirilen bu fırça, göz altı karanlığını kamufle eder ve kusursuz ve doğal görünümlü bir makyaj için renk bozulmalarını, lekeleri ve lekeleri gizler.

4. Durulamadan sonra, fırça kafasını orijinal haline getirin ve kuruması için düz bir şekilde yatırın.

(1).Sattığımız tüm ürünler fabrika garantisini içerir, istismar edilen, yakılan ve herhangi bir şekilde hasar gören süreleri kapsamaz.

❤ Ödeme ve Sevkiyat:

(3).Tüm öğeler 2 iş günü içinde sevk edilecektir, ABD, kanada ,avustralya Rusya ve birleşik krallık yaklaşık 3 ila 4 hafta gerekir , diğer ülkelere 4 ila 5 hafta gerekebilir, italya brezilya, yunanistan ve diğer küçük ilçelere, 5 ila 6 hafta gerekebilir.Ama bazen gemi bazı özel nedenlerden dolayı yolda gecikebilir, bizimle iletişime geçebilirsiniz, sizin için çözeceğiz.

💜FSC Sertifikalı Kulplar-FSC sertifikalı ahşap ergonomik kulplar ve geri dönüştürülmüş alüminyum halkalarla hazırlanmış güzel makyaj setlerimiz.

💜%100 Vegan:Fırçalar endüstri uzmanlarımız tarafından tasarlanmış ve el yapımıdır , zulüm içermez — Cildi tahriş etmez, hassas ciltler için güvenlidir alerjiyi önler.Yumuşak, yoğun kıllar, kusursuz bir yüzey için kabarır ve karışır.

💜 DUcare Profesyonel Makyajını Keşfedin: Makyaj fırçalarından, makyaj araçlarına, makyaj süngerlerine kadar tüm profesyonel makyaj ve güzellik ürünlerimizi bugün deneyin.

Makyaj fırçaları bakım ipuçları:

Dahil olmak üzere 2 adet makyaj fırçası:

❤ Ürün İadeleri:

DUcare fondöten fırça Kapatıcı Fırça Makyaj fırçaları Düz Üst Büyük Yüz Fırça Onarım kontur fırçası Sıvı Krem Toz Kozmetik

(3).Arızalı bir öğeniz varsa, gönderiyi aldıktan sonra lütfen 2 gün içinde bizimle iletişime geçin .Tüm iade öğeler orijinal ambalajı ve aksesuarları ile iade edilmelidir.İade edilen ürünleri aldığımızda size parayı iade edeceğiz veya sizin için öğeyi değiştireceğiz.

(4).Ayrıca, teslimatın gecikmesi veya başarısızlığı bazen farklı gümrük politikalarından kaynaklanır, örneğin lazer işaretçi bazılarında kabul edilemez countries.So lütfen ödeme yapmadan önce yerel gümrük politikanızı dikkatlice iki kez kontrol edin.Veya, hedef gümrük sorunuyla ilgili herhangi bir teslimat hatasından sorumlu olmayacağız.

(2).Bir mesaj bırakın lütfen eğer 30 gün içinde öğe almadıysanız, biz postane ile kontrol edecek,ve sonra yeniden veya herhangi bir eksik öğeyi iade.

💜 Fondöten Fırçası:Açılı düz fondöten fırçası çeşitli kozmetik, likit fondöten, BB kremleri, pudra, kapatıcılar, bronzlaştırıcı, vücut aydınlatıcı, ışıltı uygulamak için uygundur.Anında çizgisiz ve doğal görünümlü kapsama alanı sağlayın.

pinceau maquillage'ın Makyaj Fırçaları
Parça sayısı Bir Birim
Fondöten Fırçası Evet
İle kullanılır Kapatıcı, Kuruluş
İçin kullanılır Yüz Makyaj Fırçası Araçları, Profesyonel güzellik kozmetik
Kolu Malzeme Odun
Model Numarası DU-DF0257'NIN sohbeti
Fırça Malzemesi Naylon
Marka Adı Ducare'nin
Kaynak Anakara Çin
Kapatıcı Fırça Evet
Miktar 2adet
Öğe Türü Makyaj Fırçası
Mevcut Özelleştirilmiş fırça / Toptan / Damla nakliye

0 Bu ürün için yorumlar

Yorum ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız