İlk siparişiniz için ücretsiz kargo!

Klipsli Paslanmaz Çelik Hava Fritöz Rafı, Kare İstiflenebilir Pişirme Sepeti Çok Katmanlı Kurutucu Raf Hava Fritöz Aksesuarları

₺492.08 ₺388.69
( 0 Müşteri yorumları )
Renk:

Yiyecekleri kurutun: Her istiflenebilir raf, en hassas meyvelerinizin ve etlerinizin bile sarkmamasını, sarkmamasını veya düşmemesini sağlarken, her yönden hava akışını kolaylaştıran bir örgü sepet tasarımına sahiptir.Her türlü meyve, sebze, et, çiçek çaylarını kolayca kurutabilir ve beslenmeyi gıdaya kilitleyebilirsiniz.

Sadece yukarıdaki paket içeriği, diğer ürünler dahil değildir.

Ürünlerimiz uygun fiyatlara ve kaliteye sahiptir.Dropshipping ve toptan satışı destekliyoruz .Bizimle uzun süre çalışmak istiyorsanız, lütfen bizimle iletişime geçin ve size çok uygun bir fiyat vereceğiz.Saygılarımla!

Kullanımı Kolay: İstiflenebilir tasarım, fritöz alanınızdan tasarruf etmek için olağanüstü kolaylık sağlar, ayrı ayrı çıkarılabilir oldukları için rafların katmanlarını yiyecek miktarına göre azaltabilirsiniz.Kurutucu rafının kullanımı ve temizliği kolaydır, bir dakika içinde hızlı kurulum, lütfen tüm katmanların alt kısım ile aynı tarafa istiflendiğinden emin olun layer.It sağlam ve bulaşık makinesinde yıkanabilir.

Geniş kullanım:Kare üç istiflenebilir Katman rafının boyutu 20 x 20 x 9 cm'dir.Tüm standart hava fritözleri 4.2 Qt, 5.3 Qt, 5.5 Qt, 5.8 Qt ve daha fazlası için uygundur XL hava fritözleri, düdüklü tencere ve fırın.Gowise ABD, Ninjia, Cozyna vb. Hava fritöz markalarıyla uyumludur.Üç İstiflenebilir Katman, fritözünüzün alanını boşa harcamaz.Tüm ailenin ihtiyaçlarını karşılayın.

Üç İstiflenebilir Katman Rafı: Meyvelerden ve etlerden herhangi bir şeyi kurutmak için bol miktarda alan sağlayan 3 çıkarılabilir tepsi vardır ,kurutucu standı meyveleri kurutmayı her zamankinden daha kolay hale getirir ve etler besinleri kilitler.Kurutucu rafı, aynı anda yemek pişirmek için birden fazla gıda maddesini katmanlamak için hava fritözünün tam alanını kullanmanıza yardımcı olur.

1 x hava fritöz rafı

Mağazamıza hoşgeldiniz.

1 x klip

Not: ışık yansıması ve farklı görüntüler, resimdeki öğenin renginin gerçek şeyden biraz farklı olmasına neden olabilir.Izin verilen ölçüm hatası +/- 1-3cm.

4 x silikon ayak koruyucu

Malzeme: Paslanmaz çelik

Gıda sınıfı Malzeme: Uzun ömürlü kullanım için 304 gıda sınıfı paslanmaz çelikten yapılmış ve bulaşık makinesinde yıkanabilir,tehlikeli kimyasallar hakkında endişelenmeyin.Raflar,meyveleri,etleri ve sebzeleri veya kızarmış yiyecekleri kurutmak ve atıştırmalıklar pişirmek için kullanılabilir.Ailenize her gün her türlü sağlıklı kuru meyve ve etleri güvenle temin edebilirsiniz.Ayrıca evcil hayvanlarınız için yiyecek de yapabilirsiniz.

Renk: Gümüş ve Siyah

Paket içeriği:

Kaynak Anakara Çin

0 Bu ürün için yorumlar

Yorum ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız