İlk siparişiniz için ücretsiz kargo!

Yedek Kitleri Dreame Bot L10PRO D9 robotlu süpürge Yedek Yedek Parça Aksesuarları

₺361.29 ₺216.82
( 0 Müşteri yorumları )
Renk:

renk: gösterildiği gibi

2. Temiz aksesuarlar ev robotunuzu en yüksek performansta tutar.Aksesuar içerikleri rutin bakımın bir parçası olarak kolayca çıkarılır ve değiştirilir.Ayrıca soluduğunuz havaya toz, polen ve diğer alerjenlerin sızmasını da azaltır.

Not: ışık yansıması ve farklı görüntüler, resimdeki öğenin renginin gerçek şeyden biraz farklı olmasına neden olabilir.Izin verilen ölçüm hatası +/- 1-3cm.

5. Kokulara elveda deyin, ön filtreler evcil hayvanlardan, dumandan, pişirme dumanlarından ve çeşitli ev ürünleri ve kimyasallardan kaynaklanan hoş olmayan kokuları azaltmaya yardımcı olabilir.

4.HEPA filtresi hava kalitesini büyük ölçüde artırabilir ve partikül boyutunu %99,97'ye kadar azaltabilir.Ev tozu, evcil hayvan tüyü vb. Gidermeye yardımcı olur.

1 x Ana fırça

4 x Yan fırça

4 x Filtre

Sadece yukarıdaki paket içeriği, diğer ürünler dahil değildir.

3. En iyi temizleme ve filtreleme etkisini elde etmek için temizleme aksesuarları kullanım sıklığına göre 2-3 ayda bir değiştirilmelidir.

Yedek Kitleri Dreame Bot L10PRO D9 robotlu süpürge Yedek Yedek Parça Aksesuarları 1. Yepyeni, yüksek kaliteli malzemeler, iyi yapılmış, dayanıklı ve orijinal ekipmanla son derece uyumlu.

Paket içeriği:

Malzeme: plastik

Kaynak Anakara Çin

0 Bu ürün için yorumlar

Yorum ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız