İlk siparişiniz için ücretsiz kargo!

Yeni 4W güneş PANELI Şarj Arlo Temel Spot / XL Spot kablo montajı (Beyaz)

₺321.17
( 0 Müşteri yorumları )
Renk:

HAVA KOŞULLARINA dayanıklı GÜNEŞ PANELİ: Piyasadaki diğer Polikristal GÜNEŞ PANELİ ile karşılaştırın.monokristal-Si Panelimiz daha yüksek bir dönüşüm verimliliği oranına ve gücüne sahiptir output.It ayrıca daha uzun ömürlüdür ve sıcak havalarda daha verimlidir.Ve hava koşullarına dayanıklıdır, dış mekanda mükemmel çalışabilir., çalışma koşulları -5°F ila 120°F'dir (-20°C ila 48°C).

Hızlı: güneş panelleri, normal güneş panellerinden daha verimli ve daha hızlı olan 4W (Max) güç çıkışı sağlar.

KOLAY KURULUM: Güneş panelini evinizin dışına doğrudan güneş ışığına bakacak şekilde monte edin, özel su geçirmez mikro USB konektörüyle Kameranıza bağlayın.güvenli montaj braketi, farklı mevsimlerde güneş ışığını yakalamak için 360 derece ayarlanabilir; Kameranıza maksimum verimlilikte sürekli güç verin.

Sadece((Arlo Ultra ile Uyumlu DEĞİL, Pro Kağıt PrO 4,Gidin, doğrudan güneş ışığından HD, Işıklandırmalı), birkaç saat her gün Eufycam Kamera saat şarj edin ki; artık pil değiştirme, daha fazla güç adaptörü gerekli Temel Arlo, Spot/XL Spot ile cihazlarınızı ŞARJ : Güneş paneli Uyumlu.

AMBALAJ LİSTESİ: 1 x GÜNEŞ PANELI, 1x360°güvenli montaj braketi, 1x4.0 M/ 13.1 ft kablo, 3 x vidalar.%110 memnun değilseniz, tam bir geri ödeme sağlıyoruz.söz 12 ay garanti artı bir 30 gün para iade garantisi.Herhangi bir soru lütfen e-posta yoluyla sormaktan çekinmeyin ve sorularınız 12 saat içinde cevaplandırılacaktır. - Güçlük yok, sadece aşk (Kamera Dahil Değil)

Kaynak Anakara Çin
Marka Adı Shyueda

0 Bu ürün için yorumlar

Yorum ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız