İlk siparişiniz için ücretsiz kargo!

FM anteni, Ancable Kapalı F Tipi Erkek 75 Ohm Radyo Koaksiyel Tel Anten Yamaha Onkyo Denon vb Masa Üstü Ev Stereo Alıcı

₺114.58
( 0 Müşteri yorumları )
Renk:

%100 GARANTİ!tüm Mevcut ürünler %100 Soru Sorulmadan gelir Değiştirme veya para iadesi garantisi.Sadece ihtiyaçlarınızı karşılayan yüksek kaliteli ürünleri piyasaya sürmeyi önemsiyoruz.

Ev işi yaparken veya aynı anda çalışırken müzik ve radyo dinlemeyi seviyorsanız, Bu anten çok taşınabilir.Evinizde, Garajınızda, Bodrumunuzda, Çatı Katınızda, Ofisinizde vb. Daha iyi bir radyo istasyonu sağlayın

, Bir kapalı 75 ohm FM anteni, bir itme-F konnektörü ile, kurulumu çok kolay, sadece stereo veya radyo arkasına takın.

Evrensel uyumluluk, bu stereo alıcı anteni, Erkek "F" konektörü ve 3 tip adaptör, PAL erkek ve PAL dişi ve 3,5 mm, 4,9 fit uzunluk ile birlikte gelir Yamaha, Onkyo, Denon, Marantz, Pioneer, Sony, JVC, Samsung, Boston Akustik, Panasonic, Sangean vb. Için geçerlidir. masa üstü ev stereo alıcısı masaüstü radyo alıcısı.(lütfen satın almadan önce stereo alıcının fm anteni konektör jakını kontrol edin)

FM sinyalini iyileştirmek için tasarlanmış bu FM stereo anteni, stereo alıcı radyolar için daha kararlı fm sinyali ve istasyonları almanıza yardımcı olur.En iyi alım için antenin ucunu cihazdan mümkün olduğunca uzağa uzatın.

Marka Adı Ancable'ın
Tip İçeri
Frekans Aralığı Hiçbiri
Kaynak Anakara Çin
Paket No
Model Numarası FM Anteni

0 Bu ürün için yorumlar

Yorum ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız