İlk siparişiniz için ücretsiz kargo!

RGB Mouse Pad Genshin Fare Mat Oyun DIY Özel Mousepad Anime Masa Paspaslar XXL büyük Halı Oyun Aksesuarları bilgisayar fare için

₺194.83 ₺114.97
( 0 Müşteri yorumları )
Renk:

1. mouse Pad Kokusu hakkında:

6. Ödemeyi onayladıktan sonra mouse pad'i sizin için yapacağız; 2-5 gün sonra mouse pad'inizi size göndereceğiz.

Mouse Pad Satın Alma ile ilgili sorular

Mairuige ürünleri en yüksek kalite standartlarına göre üretilmektedir.Merserize su geçirmez malzeme ve doğal kauçuk kullanımı doğru, kararlı, solmayan, yumuşak ve esnek, su geçirmez ve kaymaz, kullanımı rahat, temizlenmesi kolay ve uzun ömürlü kayabilir.

1. Sipariş verin

1. Sipariş mesajı gönder

3. Çevrimiçi gönder veya e-posta gönder

Senaryoları kullan

Üretim verimliliği ve teslimat hızının yanı sıra eksiksiz bir kalite kontrol süreci ile güçlü ve profesyonel bir müşteri hizmetleri ekibimiz var.Lütfen 16 yıllık profesyonel kauçuk üretim tecrübesine sahip olduğumuza inanın.Her boyut ve stildeki DIY özelleştirme ihtiyaçlarınızı destekleyin ve karşılayın ve 2-5 gün içinde gönderin, ürünler yüksek kaliteli ve güzel renklere sahiptir.Tek parça veya toplu satın almanız için en iyi kauçuk ürün sağlayıcısıyız.

Sevgili alıcı, kilidi açılmış kenar ile satın almak istiyorsanız

【Üstün Kullanım Hissi】 mikro dokulu, pürüzsüz yüzeyli, hassas navigasyonlu ve bükülmemiş ince fiber örgülü malzeme ile tasarım.Kaymaz Kauçuk Taban, mouse pad'in masaüstünü sıkıca kavramasını sağlar.

Özel desen stilleri ve boyutları hakkında herhangi bir fikriniz varsa, lütfen müşteri hizmetlerine başvurun ve ihtiyaçlarınızı karşılamak için resmi JPG veya PNG formatında posta kutumuza veya çevrimiçi müşteri hizmetlerimize gönderin.

【Kullanımı Kolay】 USB ile tak ve çalıştır ve sürücü gerektirmez. Kontrol düğmesine tıklamak LED modlarını değiştirebilir.Düğmeye çift tıklamak RGB ışık parlaklığını değiştirebilir.Düğmeye 3 saniye basılı tutmak onu kapatabilir.Paket şunlardır: 1 * RGB mouse pad, 1 * mikro kablo Not: açmak/ rengi değiştirmek için bir kez basın parlaklığı ayarlamak için iki kez hızlıca basın kapatmak için 3 saniye uzun basın

2. mouse Pad Boyutu hakkında:

Resmi satıcıya nasıl gönderebilirim?

【Benzersiz LED Aydınlatma Tasarımı】 RGB Oyun Mouse Pad 7 Aydınlatma Moduna sahiptir, mouse pad'den en sevdiğiniz renk modunu seçerek oyun oynarken serin bir atmosfer yaratabilir.

【XXL Boyut ve Dayanıklılık】 Büyütme Boyutu, masaüstünü mükemmel bir şekilde kaplayabilmesini ve kullanmak için yeterli hareket alanı sağlamasını sağlar.Suya dayanıklı tabaka ve spandeks elyaf, mouse pad'in temizlenmesini ve çabuk kurumasını kolaylaştırır.

Resim göndermeden önce lütfen aşağıdaki resim gereksinimlerine bakın.Resminizin iyi olup olmadığını bilmiyorsanız, bize gönderebilirsiniz ve size yardımcı olmak için burada olacağız.

Mairuige Hakkında

2. Sayfayı satıcıya gönder

Mouse pad ürün açıklaması işlev

Ortam ışığı ve insanın Renk Algısı Farklıdır.Renk Kalibrasyonundan Sonra, Ekranın Renkleri arasında farklılıklar Vardır.Tasarım Çiziminde Ayarlanan Renk Değerine Göre, Bilgisayar ekranında Gördüğünüze Göre Değil, lütfen Uluslararası Dört Renkli Standart Kromatografi Kullanın.Bu nedenle, Renk Farkı Bekleniyor.Renk Farkı, Standardı Karşılamak için %10 içinde Kontrol Edilir

Mairuige Profesyonel avantajı

Sevgili Alıcı, Ürünü mümkün olan en kısa sürede almak için, Üretim sürecinde makineyi ısıttıktan sonra, Kauçuk ve Mürekkep derhal Paketlenecektir.Bu, Biraz Lastik Kokusu Depolayacaktır, ancak lütfen iyi havalandırılan bir yere Koyarsanız Kokunun Kaybolacağından Emin Olun.

Sevgili Alıcı, Mouse Pad, İşlem sırasında makine tarafından ısıtıldığında genişleyecek ve küçülecek kauçuktan yapılmıştır:Genellikle Haddeleme Ambalajı kullanırız.Uzun Mesafeden sonra, Boyutta bir Sapma Var.Bu normal.

Mairuige'nin merkezi Xiamen, Çin'dedir ve fare altlığı ve diğer aksesuarlarda 16 yıldan fazla deneyime sahiptir.Ürünlerimiz en yüksek kalite standartlarına göre üretilmektedir.Doğal kauçuğun araştırma, üretim ve satışını entegre eden modern bir kimya kuruluşuyuz products.It haddehaneler, kompaktörler, yüksek sıcaklıkta vulkanizasyon odaları, lazer kesim makineleri, boya süblimasyon yazıcıları ve diğer üretim ekipmanları gibi Tayvan'dan ithal edilen doğal kauçuk ürünleri ve uluslararası ileri ürünlerden oluşan eksiksiz bir üretim hattına sahiptir.Teknolojik bir lider ve doğal kauçuk levhalar ve ürünler için en büyük üretim üslerinden biri haline gelmiştir.

Fare altlığı, masa paspasları, paspaslar, reklam promosyonları, yıldönümü kutlamaları, halkla ilişkiler planlaması, ticaret fuarları, internet kafeler, bilgisayar ofisleri, zanaat hediyeleri, doğum günleri vb.

İki versiyon vardır: RGB versiyonu, RGB olmayan versiyon, lütfen dikkatlice seçin.

Not: 900x400 boyutunu özelleştirin, mouse pad'i özelleştirmek yalnızca 2 adım alır.

Şirket, üretim, eğitim ve araştırmayı birleştirme geliştirme yoluna bağlı kalmakta ve yerli bilimsel araştırma kurumlarıyla teknik değişim ve işbirliği yürütmektedir.Teknolojik yeniliği ve endüstriyel gelişmeyi aktif olarak teşvik etmek için önde gelen yerli doğal kauçuk teknolojisi araştırma kurumlarıyla stratejik bir ortaklık kurmuştur.Kuruluşun rehberliğinde şirket, şirketin uzun vadeli gelişimine teknik destek sağlayan ilk yerli kauçuk ürünleri laboratuvarını kurdu.Şirket, müşterilerine kaliteli ürünler sunmayı taahhüt eder.Yıllarca süren yeni ürün geliştirme, teknik araştırma ve deneyim birikiminden sonra, doğal kauçuk ürünleri için eksiksiz bir üretim hattımız var.Ürünleri arasında oyun faresi altlıkları, reklam paspasları, bar paspasları, masa paspasları, oyun masası paspasları, yoga paspasları, paspaslar, kapı paspasları, evcil hayvan paspasları vb.Bulunur. ve pazar talebine göre sürekli daha fazla yeni ürün geliştirmek.

Nokta 9 Büyük mouse pad, Dizüstü bilgisayar, oyun masası
3. Nokta bilgisayar için mat, fareler için mat
Nokta 14 serin mouse pad, halı fare xxl rgb, fare mat rgb
Nokta 12 anime klavye, arkadan aydınlatmalı oyun matı
5. Nokta pc için fare, Fare Altlığı, fare altlığı pc
7. Nokta Mouse pad oyun, fare masaüstü, Bilgisayar matı
Nokta 16 led fare altlığı, rgb halı, deco oyun
6. Nokta oyun faresi, Mouse pad oyun
4. Nokta ped fare ergo, Ayılar PC için
Ürün Durumu stok, mevcut
Tarz Radyasyondan Korunma, Kaymaz
Nokta 10 halı anime, anime gadget'ı, Avcı X Avcı
Nokta 11 NARUTO'NUN, Genshin etkisi, FRANXX içinde SEVGİLİM
1. Nokta göğüs ile mouse pad, klavyeler için mat
2. Nokta masa halısı, Fare Halısı, oyun aksesuarları
Kaynak Anakara Çin
Nokta 13 oyun dekorasyonunu ayarla, halı led
Marka Adı Mairuige'nin
Boyut mouse pad 90x40cm/80x30cm/70c30cm
Paket Evet
Model Numarası Özel tasarım mouse pad
8. Nokta Masa Pedi, Kauçuk Paspas, Fare altlığı
Nokta 15 slipmat rgb, Arkadan aydınlatmalı mouse pad
Malzeme Silgi

0 Bu ürün için yorumlar

Yorum ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız