İlk siparişiniz için ücretsiz kargo!

Pussy Oral Seks Oyuncakları Emme Mastürbasyon Erkekler için Otomatik Erkek Masturbator Kupası Vakum Emme Vibratör Gerçek Vajinal Seks Oyuncak 18

₺1 504.40 ₺752.10
( 0 Müşteri yorumları )
Renk:

Aşk Brace erkek masturbator stroker, 5 emme modu ve 10 titreşim modu ile 2 güçlü motorla donatılmıştır.Emme ve titreşim zayıftan güçlüye bağımsız olarak kontrol edilebilir, en sevdiğiniz kombinasyonu kendi başınıza bulabilirsiniz. request.It cinsel dayanıklılığı uzatmak için penis eğitmeni veya penis eğitim aracı olarak da kullanılabilir.Güçlendirici modu, size ezici bir deneyim sunmak için anında en güçlü moda girebilir.

Sökülebilir ve Kolay Temizlenebilir

En son vakum pompalama teknolojisine sahip Love Brace erkek masturbator kupası, 360 °derin boğaz keyfi ve doruk noktası sağlamak için gerçek oral seks hissini taklit edebilir.Çoklu titreşimli ve emme uyarımı ile bu oral seks oyuncağı, partnerinizin seksi gibi başınızı nazikçe yutar ve öper mouth.It hiç yaşamadığınız seksi bir ağızda boğazdan gelen sıkma hissini simüle etmek için derin nefes alın ve yavaşça nefes verin.

Yenilikçi Otomatik Pompa Emme Mastürbasyon Kupası

Aşk Brace sleeve stroker yumuşak, esnek tpe'den yapılmıştır material.It diğer sert silikon masturbatorlarla karşılaştırıldığında sıkı ipeksi pürüzsüz bir his sağlar.Esnek malzeme, çevre sorunu olmadan herhangi bir boyuta uyum sağlarken, ezici gerçekçi oral seks cinsel penis stimülasyonu sağlar.

Yüksek kaliteli yumuşak ve esnek malzeme

5 Emme ve 10 Titreşim Modu

Aşk Brace adam mastürbasyon kupası çıkarılabilir.Geleneksel ile karşılaştırıldığında temizlenmesi kolaydır masturbators.To manşonu temizleyin stroker tamamen yıkamak için manşonu hafifçe dışarı çekin.Daha sonra sökülebilir stroker'ı mastürbatöre geri koyun. (Sokulabilen uzunluk yaklaşık 4'tür inches.It oral seksi simüle eder, ancak uzun bir penisi tam olarak yerleştiremez.)

Müstehcen Resim No
Cinsel Açıdan Müstehcen No
Özellikler 1 Mastürbasyon Kupası
Özellikler 4 erkekler için kedi
Boyut 215mm*79mm
Kaynak Anakara Çin
Özellikler 5 erkek mastürbatörü, Mastürbasyon
Malzeme Silikon
Model Numarası FJB089'NIN sohbeti
Parça sayısı Bir Birim
Özellikler 6 Penis Yapay Penis Masaj Stimülasyonu
Marka Adı YEAİN
Özellikler 3 kedi Masturabator Kupası
Öğe Türü Mastürbasyon Kupası
Özellikler 2 erkekler için masturbators

0 Bu ürün için yorumlar

Yorum ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız