İlk siparişiniz için ücretsiz kargo!

Tıraş Ürün Lava El Yapımı Sakal Fırçası Reçine Kolu Temel Günlük Tıraş alet takımı Kiti Dökün Diken

₺298.41
( 0 Müşteri yorumları )
Renk:

Şirket Profili

Adım 1: Tıraş fırçasını ılık suyla tamamen ıslatın.

Tatlı ipuçları

5.Müşterilerimizin zarar görmesine izin vermeyeceğiz, müşterilerimizin çıkarlarını korumak için elimizden gelenin en iyisini yapacağız.

1.Fan Yararı: Mağazamızı takip edin, bir kupon alacaksınız.

Adım 5: Tıraş fırçasını kuruması için iyi havalandırılan bir yere asın veya bekletin.

2.Mağaza Avantajı: Lütfen sık kullanılanlar'a tıklayın ve ürünlerimizi alışveriş sepetinize ekleyin, daha fazla kupon alacaksınız.

1. Tüm düğümlerimiz ve saplarımız kendi fabrikamız tarafından el yapımıdır ve malları iki ila yedi gün içinde teslim edeceğiz.

Tanım:

3. Her ürün için özelleştirmeyi kabul ediyoruz.Ürünün yüksekliğini, boyutunu veya logosunu ihtiyaçlarınıza göre özelleştirebiliriz.Bu sapı ve düğümü ihtiyaçlarınıza göre de tasarlayabiliriz.

2. Her tutamak %100 el yapımı olduğundan, ürün biraz farklı olacak, ancak ürünün güzelliğini etkilemeyecek makul bir aralıkta olacaktır.

2.Fabrika sadece düğümlerin araştırılması ve geliştirilmesine değil, aynı zamanda fırça kulpları, tutucular, tepsiler, depolama vb .Araştırmalarına da odaklanmaktadır.Fabrikamız gelişmiş takım tezgahlarına ve teknik ekibe sahiptir ve ürünlerin tümü el yapımıdır.Her tutamak, tutucular ve saklama kutusu tam olarak aynı değildir, hepsi benzersizdir.

Kullanım Adımları

Tıraş Ürün Lava El Yapımı Sakal Fırçası Reçine Kolu Temel Günlük Tıraş alet takımı Kiti Dökün Diken

Adım 3: Köpüğü sakalın üzerine eşit şekilde yaymak için bir tıraş fırçası kullanın.

4. Ekspres teslimatı alırsanız ve malların hasar gördüğünü veya başka sorularınız olduğunu fark ederseniz, lütfen önce bizimle iletişime geçin ve hemen sizin için çözeceğiz.

6.Herhangi bir sorunuz varsa, lütfen zamanında bize bildirin ve müşterilerimizi memnun etmek için soruları çözmek için elimizden gelenin en iyisini yapacağız.

El yapımı reçine tıraş kulpları, erkeklerin sabahları sakallarını temizlemeleri için gerekli araçlardır.Yüksek kaliteli kulplar erkeklere daha iyi bir deneyim ve daha rahat tıraş sağlar.Özelleştirilmiş hizmetleri kabul ediyoruz ve benzersiz işler yapıyoruz.

1.Fırçanın fabrikası 30 yıldır var.Şimdi fabrika doğrudan tüketicilerle karşı karşıya.Pazar talebine ve farklı tüketicilerin ihtiyaçlarına göre fabrikamız araştırdı ve farklı ürünler yaptı.Fırçanın bazı talimatları aşağıdadır.

Adım 2: Tıraş kasesine uygun miktarda tıraş kremi koyun.Tıraş kremini ılık su ve tıraş fırçasıyla ince köpük görünene kadar karıştırın.

Adım 4: Her birinden sonra temiz suyla yıkayın. use.Do tıraş kremi ve sabun köpüğü bırakmayın.

Sizin için benzersiz ürünler üretmek için tüm düğümler ve sap boyutları için özelleştirmeyi kabul ediyoruz.

Ürün adı Lava El Yapımı Sakal Fırçası Reçine Kolu
Boyut 20mm-30mm
Kalite Yüksek kalite
Öğe Türü Tıraş Fırçası
Yapmak El yapımı
Boyut türü Özel boyutu kabul et
Derinlik 12mm
Özellik Sakal Fırçası Sapı
Malzeme Reçine
Kaynak Anakara Çin
derinlik tipi Özel Derinliği Kabul Et
Fiyat Düşük Fiyat
yükseklik tipi Özel Yüksekliği Kabul Et
Çap 26mm

0 Bu ürün için yorumlar

Yorum ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız